چی بگم همسایه مادرشوهرم اینا خونش ویلاییه چن تا مرغ وخروس داشت تو روستا هم خونه هاشون نبود که بگیم عادیه از ۳صبح سرصدا داشتن پدرشوهرم قلبشو عمل کرده بود تا میومد بخوابه سروصدا میومد همه باهاش مشکل داشتن ولی خب ادم نفهمی بود دیگه
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
الان خیلیا یه سگ یا گربه تو خونشون دارن جای بچه ابجی خودم ماهیانه ۲۰تومن خرج سگش میکنه میگه بچمه ۴ساله ازدواج کرده میگه بچه نمیخوام کافیه یکی به سگش بگه بالای چشمت ابروعه اول خشتکش میکشه رو سرش بعدشم قطع رابطه تا ابد حتی اگه ما خواهر برادراش باشیم😐
الان خیلیا یه سگ یا گربه تو خونشون دارن جای بچه ابجی خودم ماهیانه ۲۰تومن خرج سگش میکنه میگه بچمه ۴سا ...
😅😅😅😅خودمم چندسال پیش گربه داشتم..
چقد براش جیگر و مرغ گرفتم، گوشت شکار...
بعد که بچه دار شدم گفتم حیف پول ک خرجش کردم. حتی براش لباس و جوراب و اسباب بازی خریدم😅😅😅 حالا خجالت میکشم ولی اون موقع عشق میکردم
انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.
😅😅😅😅خودمم چندسال پیش گربه داشتم.. چقد براش جیگر و مرغ گرفتم، گوشت شکار... بعد که بچه دار شدم گ ...
خواهرم خیلی وابستشه هفته ای چهار بار میبرتش پت لند ازمایش بده سگش کارت بانکی داره به اسم خودش تو کارتش فرت فرت پول میفرسته چن ماه پیش حامله شده بود سگشم سنگینه هرجا میره بغلش میکنه تو باکس هم نمیزاره میگه اذیت میشه اینقد سگش بلند کرد خونریزی کرد سقط کرد اعصاب هممون از دستش خیلی خورده شوهرشم چیزیش نمیگه تحت فرمان خانومه