2777
2789
ماشالله تا اینجا عاشق نشده 😂😂😂

😂بله.. 

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
اره

ولی برمن این مدلی ک شما گفتی نبود

طرف باهم‌نصبت فامیلی داشت

و انقد نگران بود و همجا هوامو داشت معلوم میشد خیلی عاشقمه و دوستم داره

ک خودم قطع رابطه کردم باهاش چون متاهل بودم صورت خوشی نداشت دلم نمیخواست اینقد هوامو داشته باشه بقیه ممکن بود سوتفاهم براشون پیش بیاد

لطفا برای حاجتم یه صلوات بفرست دلم شکسته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برد ولی تابلو نبود البته بستگی داره چه دکتری هم باشه و البته ما اون‌موقع تازه ی ماه بود اشنا شده بود ...

اوو خوبع براش مهم بودی که دکتر برد

من نه چند ماهی شده بود و قشنک تابلو  ماله من قلب بود

ولی برمن این مدلی ک شما گفتی نبود طرف باهم‌نصبت فامیلی داشت و انقد نگران بود و همجا هوامو داشت معل ...

وای چقدر بد

نباید عاشق متاهل شد اونم دست خودش نبود

اوو خوبع براش مهم بودی که دکتر برد من نه چند ماهی شده بود و قشنک تابلو  ماله من قلب بود

ای جونم خوش بخت باشین 😍😍 

بهای سنگینی دادم تا فهمیدم ، ‌‌‌‌‌کسی رو که قصد ماندن ندارد ، باید راهی کرد . 🥺💔
😂بله.. 

خوبه بجز شکست و بی  اعتماد شدن به پسر هیچی نداره

منم نمیخواستم دوست شم دیگه اومد خودش چت کردیم الان یک ساله باهمیم نباشیم کنارهم میمیریم 

خوبه بجز شکست و بی  اعتماد شدن به پسر هیچی نداره منم نمیخواستم دوست شم دیگه اومد خودش چت کردیم ...

بسلامتی قلبم❤️

من آخه یسری اهداف دارم که فکر میکنم با وجود جنس مخالف محدود شم.. و ذهنیتم به کل بره سمت احساس و وجود ایشون تو زندگیم.. دوس دارم فعلن تمرکز رو خودم باشه

دوستای عزیزم که منو اینجا می‌شناختین یه واقعیتی هست که باید بگم اونم اینه که وقتتون و ایندتون رو برای هیچ آدمی حروم نکنید چه مجازی چه واقعی.. من اینو دیر فهمیدم ولی بلاخره فهمیدم. 
الهی 😍 ولی برعکس منو عشقم حسی داشتیم و منو برد دکتر خوانواده بی فکری داشتم دید درد دارم گفت فردا م ...

الهی هرچی به خیر و صلاحت برات پیش بیاد، یه چیزی بگم خواهرانه هیچ وقت نزار کسی که برای زندگی آیندت انتخاب کردی متوجه کم کاری ها و بدی های اعضای خانوادت بش چون اکثر ما آدم ها خرمون از پل گذشت بیجنبه میشیم و این میشه وسیله برای سرکوفت زدن و منت گذاشتن

البته همه اینطوری نیستنا ولی درصد آدمهایی که از این موضوع سو استفاده نمیکنن خیلی کم

وای چقدر بد نباید عاشق متاهل شد اونم دست خودش نبود

اره خیلی بد بود..مثلا مریض میشدم سریع اگه همسرم وقت نداشت زنگ میزد میگفت میبرمش دکتر

یا کلی وسایل خوردنی برام میخرید

یا تو مهمونیا اگه بدون ماشین‌میرفتیم صبر میکرد مارو برسونه

شوهرم هرجا به مشکل میخورد تا میدید من ناراحت کمکش میکرد

اصلا حرکاتش ورفتارش و همه خوبیاش کاملا مشخص بود بخاطر منه..که خداروشکر قبل اینک س تفاهمی پیش بیاد   قطع کردم 

خداروشکر  ولی دوست داشتا

اره خیلی امکان نداشت حرفی بزنم و مخالفت کنه..حالا من از دلش خبر ندارم نیتش چی بود

ولی در اون حد تا حالا کسی دوسم نداشت 

انشاالله همیشه موفق باشه در زندگیش