2777
2789
عنوان

کی درمورد شکایت فتا اطلاع داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 606 بازدید | 59 پست
پس اونهمه وقت و پولت چی؟ میگفتی مختومه نکنم چی میشه؟ ببین اینا گفتن که کار خودشونو راحت کنن تو باید ...

متاسفانه پلیس بجای اینکه امنیت مردمو برقرار کنه با دزد روهم میریزه و به مالباخته میگه پیگیری نکن برای منم پیش اومده پلیسه بهم گفت کفش آهنی داری بیوفتی دنبالش؟🤦‍♂️

بخدا ۱۲۰ میلیون خیلی زیاده ولی سرت سلامت باشه

۱۳۰عزیزم چه کنیم پیگیری کردیم نتیجه نداد فقطططط اون زنیکه رو گرفتن انداختن هولفتنونی غذای خوب بخوره استراحت کنه دوسه سال دیگه هم آزاد میشه میرع

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدایی؟ اخه چنتااا شاکی داره ها رو هم یه یکی دو میلیون خورده، از هرکدوم دویست سیصد اشغال

منم این راهو رفتم کلی هم هزینه کردم نتیجه نداشت

مامور فتا در کمدرو باز کرد و بالای 300تا پرونده درحال جریان بود و گفت پول تو توی اینها گمه

برای من 3سال پیش یک میلیون بود و از حسابم برداشت شده بود و همزمان از حساب چند نفر دیگه هم برداشت شده بود و باهاش خرید کرده بود.............اونم شهر خیلی دوری بود

خدایا هرلحظه شکرت برای تمام نعمت های زیبایی که وارد زندگیم میکنی  
مختومه نکردم عزیزم. ولی دیگه هر سری رفتم گفتن در حال پیگیریه. همین!

الان چه مدت ازش گذشته؟ درحال پیگیری الکی میگن چون برا طرف مقابل پیام میره که شما باید نهایتا تا بیست روز اینا تو دادگاه حاضر بشی وگرنه محکوم میشه

متاسفانه پلیس بجای اینکه امنیت مردمو برقرار کنه با دزد روهم میریزه و به مالباخته میگه پیگیری نکن برا ...

یا خدا من الان والا وسوسه شدم کلابردار شم ://// چه وضعیه پس یعنی الکی حقوقققق میگیرن؟ خب کارشون اینه به شکایت برسن 

یا خدا من الان والا وسوسه شدم کلابردار شم ://// چه وضعیه پس یعنی الکی حقوقققق میگیرن؟ خب کارشون اینه ...

حقوقی که از دزدها میگیرن خیلی بیشتره

طرف جلو در خونش راحت نشسته مواد میفروشه اگه باهاش کل کل کنی دست به یقه بشی پلیس شخصا میاد تورو میبره

کجای کاری؟تازه از خارج برگشتی؟😆

همین نباید میدادین؟ همینننن؟ خدای مننننن همه اون پولی که برا شکایت دادید چی؟ شاکی دیگه ای هم داشت؟

اره ..دونفر دیگه هم بود ..ولی تو پلیس فتا با این جور پرونده ها سطحی برخورد میکنن .وخیلی وقت نمیزارن .

حقوقی که از دزدها میگیرن خیلی بیشتره طرف جلو در خونش راحت نشسته مواد میفروشه اگه باهاش کل کل کنی دس ...

میدونم ازین زدو بندا دارن ولی اخه فکر نمیکردم یعنی همه کلاهبردارا بهشون رشوه میدن؟ چون تازگیا اصن هیچ شکایتیو پیگیری نمیکنن

اره ..دونفر دیگه هم بود ..ولی تو پلیس فتا با این جور پرونده ها سطحی برخورد میکنن .وخیلی وقت نمیزارن ...

والا یکی از دوستامون گفت ۱۰۰ میلیونم کاری نکردن پس من امیدمو از دست بدم دیگه...

والا یکی از دوستامون گفت ۱۰۰ میلیونم کاری نکردن پس من امیدمو از دست بدم دیگه...

بی خیال شو ..مثل من درس عبرتی بگیر .درضمن محیط پلیس فتا  برای من  آزار دهنده بود .

کلا یک جوری شدم  به هیچ غریبه ای حتی برای یک دقیقه هم اعتماد ندارم ..

میدونم ازین زدو بندا دارن ولی اخه فکر نمیکردم یعنی همه کلاهبردارا بهشون رشوه میدن؟ چون تازگیا اصن هی ...

هرکی بیشتر رشوه بده کار همونو انجام‌میدن دیگه

تو آپارتمان ما واحد ۱۴ اومده واحد ۱۱ رو خالی کرده رفتن کلانتری شکایت کردن مامورا گفتن پیداش میکنیم پدرشو در میاریم فرداش دختر ۱۸ ساله آقا دزده یه سر رفته کلانتری به همه شماره داده و برگشته از فرداش دیگه محل به مالباخته نمیزارن کلی هم پیام بهش دادن که رضایت بده چیزی گیرت نمیاد🤦‍♂️