2777
2789
عنوان

خونه رویاهای من این شکلیه!

| مشاهده متن کامل بحث + 538 بازدید | 57 پست
بهش برسی  ولی این خونه کی حوصله تمیز کردن‌ش رو داره

دوست عزیز! دقت نکردی ! وقتی بتونم خونه به این بزرگی بسازم قطعا می تونم یه خدمتکار هم داشته باشم!   

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
وقتی بتونم خونه به این بزرگی بسازم قطعا می تونم یه خدمتکار هم داشته باشم! تازه اون موقع دغدغه وسیله ...

هرچقدر داشته باشی بازم میگی کمه کمه کمه 

نمیدونم نپسندیدم زیاد 

خدمتکاران دردسر خودشو داره 

من ترجیح میدم ی خونه ی متوسط و حریم شخصی داشته باشم اینجا تنهایی آدم خوف می‌کنه بدنم میاد مث مهمون سرا این بره اون بیاد

از ی جایی ب بعد آدم هم عاقل میشه هم مهر و محبتش روجا اینکه  پای آدما حروم کنه نثار پای گربه،سگ ها و گلدوناش میکنه.بدون توقع و ب دور از هر آسیبی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینجا از اون خونه هاست ک مردش دوتا زن داره خانوم بزرگ وکوچیک بیخیالش شو

نه دوستم! شوهر  من از اون مرداست که پایبند یکیست. 

من ناسیونالیست هستم، و ناسیونالیسم با ریسیسم (نژادپرستی) متفاوته! جهان من در وهله اول ایرانه. من مخالف سرسخت جهان‌وطنی هستم. تا روزی که حتی یک گرسنه در ایران باشه تمام جهان اولویتش رو برای من از دست میده!  
استارتر جان ایشالله خیلی زود به خونه دلخواهت برسی و کلی جشن و مهمونی توش بگیری

ممنونم از قلب صاف و دعای خیرت عزیزم

فک میکنی چند تا جن تو عکس حضور دارن🤣

خونه نوسازه. جن ها علاقه ای به خونه نوساز ندارن. جاهای پلشت و کپکی رو دوست دارن. 

خونه نوسازه. جن ها علاقه ای به خونه نوساز ندارن. جاهای پلشت و کپکی رو دوست دارن. 

نه والا همه جا دوست دارن 😁

انشالا زود زود به آرزوت برسی و خونه روهاتو بخری گلم

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

نه والا همه جا دوست دارن 😁 انشالا زود زود به آرزوت برسی و خونه روهاتو بخری گلم

دوست عزیز کور خوندی که بتونی منو بترسونی!   مرسی عزیز دلم. ممنون از دعای خیر و کلام قشنگت!

دوست عزیز کور خوندی که بتونی منو بترسونی!    مرسی عزیز دلم. ممنون از دعای خیر و کلام قشنگ ...

نه جدی گفتم جدا از شوخی

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

فقط منم که خوشم نیومد؟

نه دوستای دیگه ای هم بودن که تو کامنت گفتن خوششون نیومده.

طبیعیه. چون این سبک کاملا سنتیه و افرادی که سبک مدرن یا نئوکلاسیک رو دست دارن احتمالا از این سبک خوششون نمیاد.

نه جدی گفتم جدا از شوخی

خوبه دیگه. اصلا جن ها هم هستن. یه لقمه نون و پنیری هست دور هم میزنیم.

نه دوستای دیگه ای هم بودن که تو کامنت گفتن خوششون نیومده. طبیعیه. چون این سبک کاملا سنتیه و افرادی ...

نه اتفاقا من عاشق خونه های سنتی ام توی ایران 

شاید چون زیادی بزرگ بود این حس و پیدا کردم 

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜