2777
2789
عنوان

شوهرتون بهتون بگه بی عرضه ای چه حسی بهتون دست میده

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست
نگفته تا حالا ولی گفته  ابهت نداری یا کلا مدیریت بلد نیستی ولی بعضی وقتا یه کارایی میکنم از ...

من خیلی ازم تعریف نمیشه البته شاید هم در رفتار تشون میده ولی با زبون نمیگه زیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خیلی ازم تعریف نمیشه البته شاید هم در رفتار تشون میده ولی با زبون نمیگه زیاد 

شوهر منم زیاد تعریف نمیکنه

مثلا هر هزار سال یه بار😂😂🚶‍♀️

اللهم عجل لولیک الفرج 💚💚💚
خب دیگه این ترسو بودن رو ی برچسب واست حساب کته مثلا یهو از ی حیوون بترسی بگن تزسویی خواب بد ببینی یگ ...

تو اگه از درون شجاع باشی و هزار بارم بهت بگن ترسو نباید واست مهم باشه

خب دیگه این ترسو بودن رو ی برچسب واست حساب کته مثلا یهو از ی حیوون بترسی بگن تزسویی خواب بد ببینی یگ ...

اصلا بدت نیاد

بزار بگه

زن که نباید گلادیاتور باشه

زیبایی زن به ظرافتشه و مرد هم وقتی یه مرد کامله که بتونه زنشو اونقدر حمایت کنه که از ترس درش بیاره

کاربری دست یه نفره. من مسئول تمام حرفایی که میزنم هستم✋
اصلا بدت نیاد بزار بگه زن که نباید گلادیاتور باشه زیبایی زن به ظرافتشه و مرد هم وقتی یه مرد کامله ...

خب ترسو بودنو بتونم بگم مهم نیست اما اینکه بگن بی عرضه خیلی سخته ها، بگن عرضه نداشتی فلان کارو کنی یا فلان درسو بخونی یا فلان جا بری خیلی بهم برخورد گفت از بس بی عرضه ای بقیه باید به خاطرت اذیت بشن اما سکوت کردم 

خب ترسو بودنو بتونم بگم مهم نیست اما اینکه بگن بی عرضه خیلی سخته ها، بگن عرضه نداشتی فلان کارو کنی ی ...

بگو خوش به حال تو که بی عرضه ام. وگرنه بهت اجازه نمیدادم اینطوری بهم بی احترامی کنی

منم ترسوام. شبا هم تو خواب جیغ میزنم. روزام کار بخصوصی از دستم برنمیاد ولی تا الان به کسی اجازه ندادم به روم بیاره. از بند اویزونشون میکنم

بگو خوش به حال تو که بی عرضه ام. وگرنه بهت اجازه نمیدادم اینطوری بهم بی احترامی کنی منم ترسوا ...

مثلا ی خانوم ک تازع باردار هم هست چیکار باید بکنه ک بی عرضه نباشه.. والا نمدونم.. کارای خونرو انجام میدم کامل، حتی به مسایل کاری شوهرمم رسیدگی میکنم کمکش میکنم که حقوقش بیشتر شه انتظارات اضافی هم ازش ندارم نمدونم الان کجام بی عرضه نشون میده ک هی تکرار میکنه 

مثلا ی خانوم ک تازع باردار هم هست چیکار باید بکنه ک بی عرضه نباشه.. والا نمدونم.. کارای خونرو انجام ...

همینکه از خودت دفاع نمیکنی. همینکه اجازه دادی بهش این کلمه رو بهت بگه

باید دائو ازش حمایت بخوای، در ظاهر خودتو ظریف و نیازمند قدرتش نشون بدی

ولی اگه خواست بهت بی احترامی کنه محترمانه قورتش بدی😁

زن باش

سیاست زنونه😉