علت تایپیک قبلیم و داستانی کردنش فقط به خاطر این بود که بعد از اون همه سال یه پیام اومد به تلگرامم با عنوان (محمد رضایی ) به تلگرام پیوست. و آتش زیر خاکستری که دوباره شعله ور شد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
دست به قلمت هم خوبه ...رمان نویس خوبی میشی ..قشنگ تجسم کردم چی به چیه.
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
مرسی از نظرات و انرژی مثبتتون، یه خورده کار دارم انجام بدم میام کامل تایپ میکنم ولایکتون میکنم
قربونت ...حقیقت رو گفتم ...ولی ضدحاله مثل فیلما تو اوووج و جای حساس میگه ادامه ی داستان در روزهای بعد ....اخر شماره تلفنشه ۱۹۹۰؟؟؟
خدایا جوری دستمو بگیر و بلندم کن که همه انگشت به دهن بمونن...(عدو شود سبب خیر ، اگر خدا خواهد)🤌🫡،(۲۹بهمن خبر بارداریمو شنیدم،خدایا ممنونم ازت،تو دلیمو حفظ کن و کمکم کن صحیح و سالم بغلش بگیرم)،از دوستانی که درخواست دوستی میدن معذرت میخوام نمیتونم قبول کنم....(خدایااااا شکرررررررت بابت پسر نازی که بهم دادی،خدایا ممنونم ازت ،امام حسین نوکرتم♥️)
یه لحظه خون به مغزم نرسید . چقدر باهوشید شما دقیقا آخر شمارشه. حقیقتا برگام ریخت
دورت بگردم