2777
2789

اختلاف سن 15 سال ، اگه دختر و پسر هم و دوست داشته باشن و پسره هم از همه نظر خودش و ثابت کرده باشه،ولی یه عده صرفا به خاطر اختلاف سن مخالف باشن چی؟دختره دهه هشتادیه و پسره شصتی،و پسره خیلی وقته میخواد و فعلا دست بردار نیست

راستش من تا ۷،۸سال اختلاف اوکیم

بیشتر از اینو اصلا قبول نمیکنم

هرچقدرم اسمشو بزارن عشق و اینا

سن فاکتور مهمیه

خدایا هزارمرتبه شکر❤خدایا من روتو خیلی حساب باز کردم🧚‍ باز دم غریبه ها گرم، مارو رنگ کردن ولی نفروختن💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اختلاف خیلی زیاده

منمننکننمیتونیبخونیش😂. چرا باید غصه ی دنیارو بخوریم؟👇🏻 دنیایی که همش اشتباهیه! کولر گازی با برق کار میکنه! ارّه ی برقی با بنزین! خواجوی کرمانی مالِ شیرازه، صائب تبریزی در اصفهانه، اونوقت ستار همدانی مالِ تبریز!! هفت تیر، شش تا گلوله داره، هزار پا شصت تا پا! هیچ عطاری، عطر نمیفروشه و هیچ قهوه خانه ای قهوه! تازه هیچکس در دنیا، چایی رو با قاشق چای خوری نمیخوره! چای سبز، زرده! چای سیاه، قرمز! جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، آچار فرانسه مالِ انگلیسه!! تازه سه تار هم چهارتا سیم داره!😂 خب اینا که همش اشتباهیه! چرا باید غصه ی دنیای اشتباهی رو بخوریم؟. اسم و پروفایلم فانه😂🥲، فقط برای اینکه تویی که اسم و پروفایلم رو دیدی، لبخند روی لبت بیاد و یاد قدیما بیوفتی❤️.در سکوت شب، خانه زد فریاد اما تو نشنیدی:)

بلاخره تو سنین بالا به مشکل میخورن

تا ۷ سال دیگه پسره نزدیکه ۵۰ که شد دیگه اون قدرت و شادابی رو که نداشت دختره تو ۲۸ سالگی یا ۳۰ سالگی اوج جوونیش اولین مشکلی که براش پیش میاد درک نشدنه و بعد هم مسائلی چون مسائل جنسی چون بلاخره دختره جوونه و میخواد ولی اون خیلی بدنش سرد و ضعیف میشه 

خدایی نکه نه بیارم ولی باید پسره خیلی خوبی باشه تا بگی ارزش یه مسائلی رو داره

دوست داشتم بهت کمکی کرده باشم عزیزم

بلاخره تو سنین بالا به مشکل میخورن تا ۷ سال دیگه پسره نزدیکه ۵۰ که شد دیگه اون قدرت و شادابی رو که ...

ولی میگن مردا همیشه نیاز جنسیشون اوکیه،یعنی بالای ۵۰ سال سرد میشه؟

ولی میگن مردا همیشه نیاز جنسیشون اوکیه،یعنی بالای ۵۰ سال سرد میشه؟

حالا درست نیست آدم هرچی میدونه اینجا بگه ولی خب بله گلم بدنشون ضعیف که میشه دیگه نیازشون خیلی پایین میاد البته اگر تو هم سرد باشی اوکیه