2777
2789

بردم دکتر سوراخ کرد یکیش خوب شد ولی اون یکی عفونت کرد از پشت گوشش یه گردی زده و سفت شده گوشواره تکون نمیخورد چند روز پیش شوهرم درش آورد حالا میخواستم نخ بندازم که سوراخ بسته نشه ولی سوراخش بسته شده نمیدونم چیکار کنم کسی همچین چیزی دیده ایا خوب میشه ؟بایدببرم دوباره سوراخ کنن ،😭😭😭

اگه بسته شده آره باید دوباره سوراخ کنید. البته صبر کنید گوشش خوب بشه بعد. دفعه ی بعد که سوراخ کردید گوشواره رو با تتراسایکلین چرب کنید و روزی چند بار تکون بدید گوشواره رو.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام نگران نباش گوشش التهاب پیدا کرده باعث شده غدد لنفاوی پشت گوش عفونی بشه که خودش خوب میشه 

کمی با روغن بادوم چرب کن یا روغن جامد کرم پماد آ د فرقی نداره بعد یه مدت دوباره ببر گوشش رو سوراخ کنن 

و پماد آد بزن و چرب کن براش تا زخمش زودتر خوب شه

هیچ کس بی کس نیست. موفق کسی است که با هرکس نیست
دختر منم فقط ۳ روز گوشواره از گوشش درآوردم بسته شده بود دوباره رفتم سوراخ کرد

وای سخت نبود خدای نکرده عفونت که نکرده برا منم ۳-۴روزه گوشواره رو درآوردیم حالا بسته شده درشو ندارم دوباره سوراخ کنه از این ور هم پشت گوشش عفونت کرده قلمبه شده داروخونه پماد داده از امشب دارم میزنم یعنی عفونتش خوب میشه خیلی سفت شده جاش 

دختر منم یه چند روزی گوشش بدون گوشواره موند بعد که خواستم گوشواره بزارم دیدم تا بسته شده یه پماد بی ...

وای چجوری منم میخواستم امشب با پشت سوزن سوراخ کنم یکم بازه دیده میشه تا سوزنو یکم بهش میزنم گریه میکنه دلم نمیاد شوهرم هم میگه بذار عفونتش خوب شه دوباره ببریم سوراخ کنیم

سلام نگران نباش گوشش التهاب پیدا کرده باعث شده غدد لنفاوی پشت گوش عفونی بشه که خودش خوب میشه  ...

سلام حالم خیلی بده میترسم اون عفونتی که کرده خوب نشه خیلی سفت شده داروخونه یه پماد داده برا عفونتش نمیدونم خوب میشه یا نه آخه خیلی سفت شده

وای سخت نبود خدای نکرده عفونت که نکرده برا منم ۳-۴روزه گوشواره رو درآوردیم حالا بسته شده درشو ندارم ...

خیلی سخت نبود 

دوباره هعی چرب کردن داشت 

ولی مجبور بودم براش انجام بدم که بزرگتر میشه دردش نگیره

حالا بزار عفونتش خوب بشه بعد ببرش سوراخ کن 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
خیلی سخت نبود  دوباره هعی چرب کردن داشت  ولی مجبور بودم براش انجام بدم که بزرگتر میشه در ...

ممنون عزیزم صبح یکم باهاش ور رفتم باز شد نخ انداختم ولی خیلی درد داشت بمیرم براش ای کاش عفونتش خوب شه