2777
2789
عنوان

با این پسر باید چکار کرد؟

137 بازدید | 13 پست

اختلاف سن 15 سال ، اگه دختر و پسر هم و دوست داشته باشن و پسره هم از همه نظر خودش و ثابت کرده باشه،ولی یه عده صرفا به خاطر اختلاف سن مخالف باشن چی؟دختره دهه هشتادیه و پسره شصتی،و پسره خیلی وقته میخواد و فعلا دست بردار نیست

آقائه میخواد ازدواج کنه یا بچه به سرپرستی قبول کنه

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یکی که عمرا سمت کسی که انقد ازم بررگتره برم 

آدم مگه قحطه برم با کسی زندگی کنم که اوج جوونیم سالمندیشه؟

snowdrop یا همون گل برفی... گلی که تو سرما و زمستون از زیر برفا جوونه میزنه و رشد میکنه :) 🤍

خب همه چیش خوبه

به این فکر کنه وقتی شوهرش بشه ۵۰ ساله خودش چند سالشه؟

میتونه تحمل کنه ؟

با شوهرایِ بقیه مقایسه نمیکنه که اونا شوهراشون جوونن شوهر خودش پیر؟

۱۵ سال خیلیه حتی اگه طرف بهترین شرایطو داشته باشه

داشتیم همچین موردی که به اختلاف خوردن

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫