2777
2789
گرون گفته؟ هنوز قرار داد نبستیم 

دیگه من چی بگم اخه. شما ک میگی پول طراحی هم دادین. بدید بزنه دیگه. 

اینی ک میگم بهترین نوع چوب رو ک خودتون انتخاب کنید ک حتی تقلب هم نباشه تو کار یعنی با حضور خودتون چوب بره زیر برش شاید متری 6 بزنه تمام کار. چقدم خوش نما کار کرده واسمون. بالاخره.... 

چی بگم والا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گرون گفته؟ هنوز قرار داد نبستیم 

والا ب خدا خوب گفته باورکن ازاین ارزونتر شهرما ک نیست کاشان 

دایم دوهفته پیش حدود۹متر زد۷۶تومت شد هسیییییلی هم رفیق بود بایارو و کلیییی ارزون بهش کفت و منت گزاشت ماهم خاستیم بهش بگیم گف دلار رفته بالا دیگ قیمت دوهفته پیش نیس  دیک خودت میدونی ب نطر من و شوهرم ک الان داره میبینه اخه خیلی گشتیم برا کابینت ساز ک قیمت مناسب بزنیم ب شماخوب کفته

تیکر دوسالگی پسرمه
شیرازم

بزارید دقیقا سوال کنیم ببینیم چند متر برده چون من نمیدونم و بگم متری چقدر میگیره اگر دیدم زیاد گفته میگم پشیمون شدم و شماره این بنده خدا رو از شما میگیرم همسرم باهاش صحبت کنه

بزارید دقیقا سوال کنیم ببینیم چند متر برده چون من نمیدونم و بگم متری چقدر میگیره اگر دیدم زیاد گفته ...

باشه. خداییش خیلی پسر خوب و مطمعنیه.شمازشو میدم بهت به شوهرت بگو باهاش تماس بگیره. طرح پلکانی زد واسمون تو صدرا اون هفته تمام. خیلی قشنگ. با دستگیره مخفی طلایی. واقعا خوش سلیقس

والا ب خدا خوب گفته باورکن ازاین ارزونتر شهرما ک نیست کاشان  دایم دوهفته پیش حدود۹متر زد۷۶تومت ...

نمیدونم گیجم کردن من سه سال فقط یه کمد داشتم تو آشپزخونه با یه تیکه کوچولو کابینت الان میترسم سرم کلاه بزارن شما چون الان گذاشتین حتما از قیمتا بیشتر خبر دارین خودشم گفت برین تو شهر بپرسین ولی ما هنوز نرفتیم قرار شد برامون طراحی کنه .

پرسیدم گلم گفت های گلاس متری ۸ونیم

ما تهرانیم.ولی اون خانمی که میگه متری ۶ زده و عالی دراومده باید بگم نمیدونم روو چه حسابی انقدر گرفته ولی بعید میدونم کارش انقدر خوب باشه یا اینکه از کابینت چیزی سر در نمیاری.در هر صورت کار ارزون چند وقت دیگه خودشو نشون میده و بعدش میفهمی چرا ارزون زدن واست

پرسیدم گلم گفت های گلاس متری ۸ونیم ما تهرانیم.ولی اون خانمی که میگه متری ۶ زده و عالی دراومده باید ...

سلام ممنون عزیزم با این حساب به ما خوب گفته قرار شد درجه یک کار کنه امروز داخل شهر رفتم قیمت گرفتم خدایی خوب گفته بود