2777
2789
عنوان

ترسناک ولی واقعی

273 بازدید | 15 پست

لطفا اکه شمام مثل بقیه باور نمیکنید و مسخرم میکنید اصلا جواب ندید 

من چند روزی هست وقتی ناراحتم غمگین و دارم گریه میکنم یا هر چی حس میکنم یک مرد قد بلند سیه پوش نزدیکم میشه و دستشو روی سرم میکشه و ازم میخواد گریه نکنم و بعد میره توی هر شرایط بدی هست به خدا قسم که دروغ نمیگم ببینید میگم نمیبینم حس میکنم ولی انگاری میبینم ولی فقط شرایط بد وقتایی که ناراحتم 

نمیخوام ادامه پیدا کنه ازتون کمک میخوام

چحوری این حسو برطرف کنم چجوری ازش بخوام بره

چون متاهلم و بچه دارم شاید اسیب ببینن

خیلی میترسم

یا خدا😵

من دیدم آدمایی که سرشون شلوغه وقت پیدا میکنن.دیدم آدمایی که ارتباطشون بده خوب ارتباط برقرار میکنن.دیدم اونایی که نمیتونن خوب چت کنن خیلی سریع جواب میدن و یه پاراگراف کامل مینویسن.دیدم اونایی برای یه رابطه آمادگی ندارن توی دوبار هم صحبتی آمادگی پیدا میکنن، همه ی اینا رو گفتم که بدونی اگه یکی تو رو بخواد و واقعا دوستت داشته باشه لازم نیست که تو ازش بخوای:) 

ترسناکه؟

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی خونت سوره ی بقره بزار پخش بشهــ

خیلی دیر متوجه میشویم ک دوستان زیادی نداریمـــ ـفقط ادمای زیادی رو می شناسیمـــ...                         🥀🥀🥀🥀💔💔                                                   پرنده ای کهــ  رفت بگذارد برود....💔                                  هوای سرد بهانهــ است    ....                                  هوای دیگــری بهــ سر دارد🥀💔
منم یبار تو ناراحتی کلی گریه کردم بغض داشت خفم میکرد یهو یه نور دیدم تو تاریکی به اندازه یه توپ &n ...

منم به هر کی میگم مسخرم میکنن

یکی میگه امام سیزدهم میشی

یکی میگه حتما داری میمیزی

یکی میخنده یکی تو جمع میگه مسخره میکنه

خسته شدگ

منم به هر کی میگم مسخرم میکنن یکی میگه امام سیزدهم میشی یکی میگه حتما داری میمیزی یکی میخنده یکی ...

من حس ترس نداشتم

فقط خیلی اروم شدم حس کردم از طرف خداس

چون به خدا گله کردم نیستی و منو نمیبینی