2777
2789
عنوان

شوهرم هیزه حالم خیلی بده

| مشاهده متن کامل بحث + 5343 بازدید | 114 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس دلیل چی میتونه باشه کمبودش چیه؟

بخدا نمیدونم  آدم عوضی و بد ذات به این چیزا کار نداره که در حالی که باز اون واسه من کم میزاره ولی خدایی من هیچ جوره نزاشتم کمبود داشته باشه 

بخدا همجوره امتحان کردم تازه از من خیلیم می‌ترسه ولی از اوناس قایمکی هر کاری میکنه 

سر بسته بهش نگو. واضح بگو.  بگو ببین همه رو میبینم. بعد گوشی و بگیر دستت همه سرچاشو نشونش بده.  البته اگه نشون بدی بعدا شاید پاک کنه ک نبینی🙄

نه متاسفانه خودش که هیچ خانواده درستی نداره خانواده منم خیلی قبولش دارن چون من دردامو به کسی نمیگم&n ...

همین دیگه خودمون  این عنترا رو گندشون کردیم، خانوادمونم فک میکنن اقا پخیه، هی اقا فلان اقا فلانی به نافش میبندن

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اره باز باید بهش بگم که فک نکنه نفهمیدم 

اره.  بگو چرا پنهون میکنی من ک همه چیو دارم با چشمای خودم میبینم. و ازت نمیخوام ک بهم بگی درست میبینم یا غلط. دارم با گفتنش بهت هشدار میدم این رفتارتو بزار کنار

همینجوری که تایپ میکنم بخدا دارم یسره گریه میکنم از وقتی باردارم بجای اینکه هوامو داشته باشه همش باه ...

آقا هستم  فقط اینجور فيلم ها مبینه یا مثلا دید زن همسایه یا زنهای دیگه یا خیانت میکنه خدا اون روز نیاره  اگه  این نوع فيلم ها مبینه و پرخاشگری میکنه علتش معلوم هست چون نیاز جنسی داره و نمتونه به شما نزدیک بشه مثل رادیاتور ماشین داغ کرده چون نیازش با اینجور چیزها رفع میکنه امکان داره دست به خود ارضایی هم بزنه چون تبع گرم داره و کنترل خودشو در این موقعیت شما که داری ظیفه هست  

اهل جنوبم   گذشته ام بهم درس داد که هیچ کس شبیه حرفهاش نیست 💔 
تاالان حتی خیانتم کرده بخشیدمش ولی دیگه خسته شدم همجوره باهاش صحبت میکنم تا اخلاقای بدشو کنار بزاره ...

کاش تا این اخلاقشو کنار نذاشته بود ازش بچه دار نمیشدی 

...اگروسواس فکری دارید اولین تاپیکم رو بخونید  زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست /هرکسی نغمه خود خواند و از صحنه رود /صحنه پیوسته ب جاست/ خرم آن نغمه که مردم بسپارندبه یاد                                                                             

چون زنش احساس  ناکافی بودن میکنه چون کم کم مقایسه میشه اندام و ... بعد اینکه فک نکنم کسی دوست د ...

دقیقا بدن زن دیگ رو ببینه لذت ببره 

تازه اومدم نی نی سایت ینی قبلنم یک سال پیش عضو بودما بعد قانون نی نی سایتو نمیدونستم ترکیدم ینی خودشیرینی های نی نی سایت زحمت کشیدن گزارش زدن  بعد هرکار کردم با چن شماره نشد ک نشد   حتی تو تلگرامم پیام دادم نشد ب هرکی گفتم میگف وااا چرا عضوت نمیکنن ینی هر بار ک موفق نمی‌شدم کلی خودشیرین های گرامی رو فوش میدادم  خلاصه بعد کلی الافی ول کردم کلا  فقط تاپیک میخوندم تا این ک پری شب باز خط جدید یکی از خانوادم گرف منم شاخک هام تکون خورد  گفتم دوباره شانسمو امتحان میکنم ک خداروشکر بلههههه عضو شدم باباخره  کلی ذوق مرگ شدم خلاصه اینو گفتم ک جان مادرتون دیگ الکی گزارش نزنین شاید یکی عین من قانون این جارو بلد نیس دم بچه های با معرفت نی نی سایت گرم مخلص همشون بوس ب کلتون  
ببین به حرفت گوش نمیده ، بذار پنهونی انجام بده قبحش ریخته نشه توهم خودتو جوری نشون بده که یعنی نمیدو ...

درسته ...اتفاقا همش سرکاره من همش به این فکر میکنم این اگه سرش خلوت باشه چی میکنه 

همین دیگه خودمون  این عنترا رو گندشون کردیم، خانوادمونم فک میکنن اقا پخیه، هی اقا فلان اقا فلان ...

اره بخدا همجا من سربلندش میکنم بعد اون تو هیچ شرایطی کنارم نیست 

همینجوری که تایپ میکنم بخدا دارم یسره گریه میکنم از وقتی باردارم بجای اینکه هوامو داشته باشه همش باه ...

الهی خدا شوهرتون به راه راست هدایت کنه عزیزم❤️می‌دونم دوران بارداری کنترل کردن احساسات خیلی سخته ولی میگن برای بچه ضرر داره فعلا تا بدنیا اومدن بچت بیخیال باش عزیزم