2777
2789

کمک کنید تو رو خدا خیلی عطسه میکنم، نمیدونم از چیه، فقط روزی ۷۰ تا عطسه میکنم، از زندگی سیر شدم به خدا، کسانی که جوشونده تخم هویج و خوردین, حساسیت و عطسه نگرفتین؟ 

جوشونده تخم هویج و برا بارداری میخورم، ولی مطمین نیستم از اون باشه،

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجیبه که مردم اینجا دنبال درمان پزشکی هستن! واقعا حیرت انگیزه! دختر خوب واسه بارداریت برو دکتر واسه عطسه تم برو دکتر آلرژی! دوران طب سنتی گذشته چرا با خودت همچین میکنی😳

عجیبه که مردم اینجا دنبال درمان پزشکی هستن! واقعا حیرت انگیزه! دختر خوب واسه بارداریت برو دکتر واسه ...

خب رفتم که جواب نگرفتم پر یخچالم داروهایی هس که دکترا نوشتن، کم میشه قطع میشه، ولی بعد از یه روز نهایت برمیگرده

خب رفتم که جواب نگرفتم پر یخچالم داروهایی هس که دکترا نوشتن، کم میشه قطع میشه، ولی بعد از یه روز نها ...

بهرحال نسبت به یه ماده غذایی یا استنشاقی حساسیت پیدا کردی برو یه کلینیک آلرژی آزمایش کامل بده محاله نفهمن از چیه