کمک کنید تو رو خدا خیلی عطسه میکنم، نمیدونم از چیه، فقط روزی ۷۰ تا عطسه میکنم، از زندگی سیر شدم به خدا، کسانی که جوشونده تخم هویج و خوردین, حساسیت و عطسه نگرفتین؟
جوشونده تخم هویج و برا بارداری میخورم، ولی مطمین نیستم از اون باشه،
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دوباره امتحان کن اگه دیدی عطسه زدی بدون بهش حساسیت داری منم به گرده گل و گیاه حساسییت دارم فصل بهار و موقعی که گرده به نخل میزنن(طرفمون نخل زیاد هست) از بس عطسه میزنم دیوانه میشم از عطسه زیاد چشام نمبینه دیگه
کاربری دس دو نفره من و مامانم تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارههههمیشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻
منم از اول سال اینجوری شدم به اضافه ی گرفتگی شدید بینی و آبریزش مداوم صبح ها تاچشم وا میکنم عطسه هام ...
واااای منم همین جورم ، از خواب پا میشم وحشتناک میشه، ۴۰ تا عطسه میزنم، گرفتگی بینی دارم، یه ذره خارش پوست و البته آبریزش و احساس خارش تو بینیم، نفس به زور میکشم موقع خواب