2777
2789
عنوان

یه دوستی دارم پزشکه و ‌‌‌‌....

247 بازدید | 13 پست

تو همین نی نی سایت هم عضوه و خیلی به کارای خیر علاقه داره ولی متاسفانه تو مطبش به هرکی خوبی میکنه ازش سواستفاده میشه. حالا یا بیماراش آویزون میشن و هی ازش کمک های مختلف میخوان یا مثلا پسرخاله میشن زودی و دیگه بهش احترام نمیذارن یا موارد دیگه که این طفلک جرات نمیکنه تو محل کار به بیماراش خوبی کنه. بعضیا هم که ماشالا نمک نشناسن ینی جواب خوبی رو با بدی میدن. حالا ایشون چندوقت پیش تصمیم گرفت بیاد نی نی سایت و اینجا بی نام و نشون شروع به راهنمایی کنه و بقول معروف زکات  علمشو بده ولی جالبیش اینجاست که چون بقیه نمیدونن که ایشون پزشکه در مقابل راهنماییاش گارد میگیرن!!!! و شروع میکنن به لجبازی کردن. مخصوصا تو تاپیکی ببینه دارن غیرعلمی صحبت میکنن وارد میشه و شروع به راهنمایی میکنه و همه جبهه میگیرن در مقابلش!!! خیلی برامون جالبه که واقعا چرا؟! چرا ما ایرانیا نمیتونیم درست و غلط رو متوجه بشیم؟ حتما باید طرف بگه من تو این زمینه سوالت متخصصم تا حرفشو قبول کنید؟ حالا دیگه اصلا کسی رو راهنمایی نمیکنه و از آذره که دیگه سایت نیومده. توروخدا نکنیم این کارا رو. دیگرانو از کار خیر پشیمون نکنیم ... شاید زندگی بکی با این راهنماییا عوض شه! خودمونو بی لیاقت نشون ندیم در مقابل نعمتای رایگان این مدلی ....‌

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی سایت نمیتونی بیای با تخصصت نظر بدی چون هیچ مدرکی نداری که ثابت کنی متخصصی و در نتیجه خیلی ها میتونن اینجوری سو استفاده کنن و نهایتا به ضرر مردم تموم بشه 

کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم.  🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگ‌ترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻‍♀️😂😂😂

خودت یکی بگه دانشمندم باور میکنی؟🤔 اینجا هر کی از راه میرسه هر چی دلش میخواد میگه حالا یکیش راست ب ...

نه ولی یکی که سوال میپرسه و راهنمایی میخواد ته دیوانگیه که در مقابل راهنمایی ها گارد بگیره! حالا میدونی چرا گارد میگیرن؟ چون دنبال اینن که یکی اون جوابی رو بده که تو ذهن ایناس و جواب علمی و منطقی به دلشون نمیشینه!!! مثلا یکی تاپیک میزنه میپرسه چی کار کنم لاغر شم؟ وقتی متخصص حرف علمی میزنه چون سخته قبول نمیکنه ولی یه غیرمتخصص تو این زمینه بگه مثلا چیپس بخور لاغر میشی باور میکنه😐😐😐 عین اینو دیدم که میگما. مثال من درآوردی نزدم برات. بعدشم گفتم ایشون جایی نمیگه پزشکم که کسی باور کنه یا نکنه!!! بازم شما میگی یکی بگه دانشمندم باور میکنید؟

توی سایت نمیتونی بیای با تخصصت نظر بدی چون هیچ مدرکی نداری که ثابت کنی متخصصی و در نتیجه خیلی ها میت ...

ایشون اصلا نمیگه پزشکم که بخواد مدرک نشون بده یا نده! عرض من چیز دیگری بود!

دخترم سوزش ادرار داره خونمم تو روستاس تا فردا برا دکتر باید صبر کرد میخام صبح ببرمش متخصص اطفال ولی ...

سوزش ادرار که مورد اورژانسی نیست فردا میبریش دیگه

دوستم از آذره دیگه سایت نمیاد کلم

نه ولی یکی یکی سوال میپرسه و راهنمایی میخواد ته دیوانگیه که در مقابل راهنمایی ها گارد بگیره! حالا می ...

منظورم اینه که حتی اگه بگی هم دکترم قبول نمیکنن چه برسه صد در صد راهنمایی که کردی رو قبول کنن

درصد خیلی خیلی کمی راهنمایی اینجا براشون مهمه وگرنه کسی که خیلی به کمک احتیاج داشته باشه قطعا میره پیش متخصص و اونی هم که حرف بی منطقو قبول میکنه تاپیک الکی زده بیکار نباشه