2777
2789
عنوان

چرا خدا بهم توجه نمیکنه

412 بازدید | 12 پست

الآن دیگه واقعا به این نتیجه رسیدیم که خدا اصلا اصلا منو دوست نداره و هیچ توجهی بهم نمیکنه چون هرچی ازش میخوام نمیده 

نمیدونم واقعا چیکار کنم به هر دری میزنم بستس

با وجود اینکه من همیشه نمازامو میخونم ، از خودم تعریف نمیکنم ولی خیلی دلم پاکه هیچ وقت باکسی کاری نداشتم 

تاحالا حتی با یه پسر حرف هم نزدم 

از سال ۱۴۰۰کنکور میدم به امید فرهنگیان امسال مصاحبه دعوت شدم اما بعد از مصاحبه کد۵ خوردم دوباره اعتراض زدم یک هفته پیش رفتم گزینش گفت قبول شدی اما الآن که اسامی اومده اسمم نبود انقدر که گریه کردم سرم میترکه

راستیتش درسته کنکور و درس و...به تلاش هرکسی بستگی داره اما باید خداهم کمکت کنه ولی من دیگه کمک خدارو واقعا تو زندگی شخصیم نمیبینم گاهی اوقات به این نتیجه میرسم که خدایی وجود نداره

من به خدا گفتم تورو به آبروی حضرت زهرا قسمت میدم این دفعه دیگه آبرومو جلوی خانوادم نبر و منو شرمنده باباومامانم نکن اما بازم شرمندم کرد 

واقعا به هر دری میزنم بستس 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم قسمش دادم ولی کاهلی دکترها باعث وخیم شرن حال خواهرم شد. نمیدونم باید از خدا دلگیر باشم یا نه. براش دعا کنید خوب شه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

واقعا دلم گرفته دوساله کارم شده گریه 

با بهترین معدل و همیشه شاگرد اول یا دوم بودن کلاس نتیجم شده این 

اما بعضیارو میبینم بدون کوچک ترین تلاشی به بهترین چیزا میرسن بخاطر همینه که میگن خداباید برات بخواد 

این چ حرفیه میزنی آخه خواهرم فقط صبر داشته باش به موقش خدا اوکی می‌کنه 

چند سال پیش با حسرت پشت ویترین ی موبایل یه گوشی بود خیلی دوستش داشتم دو دوربینه بود رفتم قیمت کردم ب دلایل مالی ک ن ب دلایل شخصی نتونستم بخرم اما سه سال بعدش خدا بهم بهترشو داد اما از لحاظ رنگی دوربین و...کپی هستن

گوشی ک چیزی نیس فقط خواستم ی مثال بزنم که فقط صبرو تحمل داشته باش 

انشاالله که حال خواهرتون هرچه زودتر بهتر بشه و شفا پیدا کنن

توروخدا هرکدومتون میتونید یه دعا برام بکنید فردا بازم میخوام برم ببینم چرا بازم قبولم نکردن 

شاید خدا دعای شمارو در حق من قبول کرد 😔😔

چرا فکر میکنی فرهنگیان اخر دنیاست ؟

چرا بابت اموری که دست خودت نیست حرص میخوری و خودت رو سرزنش میکنی و خجالت میکشی ؟

مهربان هستم و دارای مهربانویی که تاج سرم هست - به نام خدا -بسم الله الرحمن الرحیم  - بالای ۵۰ سال - تهران - خالق زن و مرد فرموده لباس یکدیگرند یعنی جنس مخالف نیستند بلکه مکمل یکدیگرند - خوب است بجای جنس مخالف بگوییم جنس مکمل - بنده اینجا هستم تا بخش مکمل خلقت اقایان را بهتر بشناسم و به تبعش جنس خودم را - و با شناخت و احترام به جنس مکمل ، بتوانم به خودم احترام بگذارم - اگر نظری میدهم صرفا سلیقه شخصی است و قصد تایید یا توهین ندارم - صادقانه پذیرای هر گونه نظر و نقد و سئوال و ابهام همه عزیزان از هر دو جنس مکمل میباشم - بر من منت گذارده ، با نظراتتان ، فردایم را متفاوت از امروزم کنید - پیشاپیش از افراد عصبانی عذر خواهی میکنم که با نوشتارم یا شوخی  ،  ناخواسته باعث ناراحتیشون شدم ، فقط کافیه بفرمایید تا از تاپیکتون برم بیرون  -  با تشکر