2777
2789
عنوان

دختری با لباس های رنگارنگ

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 49 پست
مرسی این نظر خیلی کاربردیه

خواهش میکنم چون حتی بین دوستام هم دیدم اونی که معمولی لباس میپوشه اما با پسرا راحته اونی که خیلی به خودش میرسه شاید اصلا یکبار هم با پسری تو رابطه نبوده البته عکس این قضیه هم وجود داره 

واسه همین میگم فقط تو رفتار و طرز برخورد هردوشون با جنس مخالف خیلی دقت کن این مهمه

کاربری جدید نیستم....دوباره اومدم
دختری که جلف لباس بپوشه رنگ جیغ و اینا اهل خودنماییه یا کمبود توجه داره اونم کجا؟ محل کار محل کار ...

نه خب بنده خدا جلف نیست البته محل کار ما یکذره شرایط پوشش راحت هست. خیلی ها اصلا مثل مانکن میان مثلا انگار هالیودد. ولی کلا رنگ لباس های این دختر خیلی تو چشم هست.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با توجه به محیط کارت من خودم به عنوان یه خانم لباس های رنگی رنگی نمی‌پسندم و ترجیحا لباس های رسمی هستش چون هر محیطی لباس خودشو طلب میکنه و اعتقادم اینه که برای هر محیطی یه لباس وجود داره الان ممکنه به خیلیا بر بخوره ولی متاسفانه اینجا تو ایران کسی بر اساس عرفش لباس نمیپوشه 

"هرچیزی لایق توجه مَن نیست"...💞

دختری که جلف لباس بپوشه رنگ جیغ و اینا اهل خودنماییه یا کمبود توجه داره اونم کجا؟ محل کار محل کار ...

آخه لباس پوشیدن خیلی چیز سلیقه ایه بعضیا دست خودشون نیست کلا مدل لباس پوشیدنشون با خیلیا حالا تو هر مکانی هم باشند انگار فرق داره 

اما چون اخلاق خیلی مهم تره صرفا نمیشه از رو لباس با رنگ شاد آدم بگه این شخص زن زندگی نمیشه

با توجه به محیط کارت من خودم به عنوان یه خانم لباس های رنگی رنگی نمی‌پسندم و ترجیحا لباس های رسمی هس ...

آره درسته هر مکانی لباس خودشو داره اما بعضیا متاسفانه رعایت نمیکنن کلا انگار دست خودشون نیست مدلشون اینه

نه خب بنده خدا جلف نیست البته محل کار ما یکذره شرایط پوشش راحت هست. خیلی ها اصلا مثل مانکن میان مثلا ...

خب هرچی باشه محل کاره

نیومدن مهمونی و دورهمی که

من به عنوان یه دختر قبول ندارم پوشش نامناسب یا رنگ جیغ که جلب توجه کنه

احتمالا با قصد دیگه ای اومدن سرکار مثل پیدا کردن شوهر یا افرادی برای رابطه

آخه لباس پوشیدن خیلی چیز سلیقه ایه بعضیا دست خودشون نیست کلا مدل لباس پوشیدنشون با خیلیا حالا تو هر ...

باید متناسب با شرایط و موقعیت لباس پوشید

دانشگاه و محل کار محل تحصیل و کاره نه جلوه گری

اینم جزو اخلاق محسوب میشه که میگی از همه مهم تره

کسی که پوششی داره که خیلی جلب توجه میکنه اخلاقشه خب و

ممکنه خیلی از پسرا دختر سنگین بپسندن

با توجه به محیط کارت من خودم به عنوان یه خانم لباس های رنگی رنگی نمی‌پسندم و ترجیحا لباس های رسمی هس ...

من خودم با این حرف شما کاملا موافقم هرچند می‌دونم که ممکن تو این سایت مخالف زیاد داشته باشه. اصلا اینجور جاها پروتکل لباس داره. ما هم که مرد هستیم یکسری پروتکل ها رو رعایت میکنیم مثلا من اگر با پولوشرت برم یک جلسه رسمی چهار تا توپ و تشر میخورم 

خب هرچی باشه محل کاره نیومدن مهمونی و دورهمی که من به عنوان یه دختر قبول ندارم پوشش نامناسب یا رنگ ...

من راستش با قضیه شوهر پیدا کردن مشکلی ندارم خب اون بنده خدا هم حقی داره چمی‌دونم مثلا نمی‌خواد راجب این مسئله ازدواج خیلی منفعل باشه. خب اون یکی دختر که گفتم ملیح تر به نظر میرسه هم همین کار رو می‌کنه.  ولی همینطور که گفتم این نفر اولی تو ذهن مردونه خود من شک و شبهه ایجاد کرده.

آخه لباس پوشیدن خیلی چیز سلیقه ایه بعضیا دست خودشون نیست کلا مدل لباس پوشیدنشون با خیلیا حالا تو هر ...

من با حرف شما موافق هستم. ولی خب به نظر من این افراد با این کارشون سیگنال غلط میدن و فرصت میسوزونن

من راستش با قضیه شوهر پیدا کردن مشکلی ندارم خب اون بنده خدا هم حقی داره چمی‌دونم مثلا نمی‌خواد راجب ...

آخه شوهر پیدا کردن اینجوری؟

بهتر نیست با اخلاق و رفتار و شخصیت جذب کنه تا با پوشش؟

معمولا اینجور دخترا افراد نادرستی هم جذب میکنن متاسفانه...

افرادی که دنبال سواستفاده و خوش گذرونی و هوسن نه ازدواج

بعد اینکه این دخترا بعد ازدواج بهتر نمیشن هیچ ممکنه بدترم بشن

تصمیم با خودتونه

آخه شوهر پیدا کردن اینجوری؟ بهتر نیست با اخلاق و رفتار و شخصیت جذب کنه تا با پوشش؟ معمولا اینجور د ...

تعارف نداریم هیچ آدمی اول اول ماجرا نمیتونه جذب اخلاق و رفتار و شخصیت بشه. مخصوصا تو جامعه بسته ایران که ارتباط گرفتن بین دو جنس مخالف تابو. من الان با این دختر تو یک شرکت کار میکنم ولی نمیتونم باهاش ارتباط مستقیمی بگیرم چون ما در دو قسمت متفاوت کار میکنیم و کارمون هم هیچ ارتباطی به هم نداره.

در مورد دنبال خواستگار گشتن در شرکت من باز هم ایراد نمی‌بینم چون تو این شرکت تقریبا خیلی ها از نظر تحصیلات، خانواده، شرایط مالی، فرهنگ و ... شبیه این دختر هستن و خب اگر جایی بخواد براش خواستگار پیدا بشه همینجا یکی از بهترین جاهاست.

من نظرم راجب این آدم سوسو و دلیل دست به دست کردنم هم همینه احساسی تصمیم نمیگیرم. اون دختر دومی هم اگر از من بزرگتر نبود گزینه مناسبی می‌تونست باشه

تعارف نداریم هیچ آدمی اول اول ماجرا نمیتونه جذب اخلاق و رفتار و شخصیت بشه. مخصوصا تو جامعه بسته ایرا ...

جناب بحث خواستگار پیدا کردنو بیخیال شید لطفا
این خانم اینجوریه این مدلیه
یعنی تو زندگی مشترکتون هرجا تنها بخواد بره یا باهم برید اینجوری تیپ میزنه
مطمئنا واسه بیرون و مهمونی و جایی غیر از محل کار راحت تر و رنگارنگ تر
با این قضیه مشکلی ندارید؟
اگه هردفعه بحث و جنگ اعصاب ندارید و اون خانمم با گیر دادن به رنگ لباس و اینا مشکل نداره
پس بسم الله... مبارک باشه

جناب بحث خواستگار پیدا کردنو بیخیال شید لطفا این خانم اینجوریه این مدلیه یعنی تو زندگی مشترکتون هرجا ...

نه خیالتون راحت نگران نباشید من آدم کم سن و سالی نیستم و با نظر شما تا حدودی موافقم. اینجا هم این موضوع رو مطرح کردم تا ببینم نظرات خانم ها که با احساسات زنانه بهتر آشنا هستن چی هست و چجوری این ماجرا را تحلیل میکنن. 

من خودم نسبت به این آدم دافعه و همزمان جاذبه دارم. با اینکه نظرات متفاوت بود ولی من جوابم رو گرفتم و از همگی ممنونم. این نظرات در موارد دیگه هم بکارم میاد‌.