2777
2789

دو روز از موعدم گذشته بی بی چک نشون میده؟؟

روشای قدیمی چیزی نمیدونید جواب بده؟؟؟🥴🥴

این دو روز حالت گرفتی و درد خفیف پریودی دارم اما خبری نیست🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

میخام برم باشگاه تکلیفمو نمیددونم ☹️☹️☹️

چون یه سقط داشتم نمیخام ریسک کنم وزنه بزنم☹️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خیلی ببخشید ترشحات سفید میاد 

اینم جواب بده اسی حالم بده 

ببین خیلی ناراحت شدم  ی چیزی آبروم رفت 

مستاجر یکی ۳ سری اومده خونه رو ببینه 

بعد امشب اومد گفت خونه بومیده 

لوله ها واقعا بو میدع 

بعد منم ظرفا رو شسته بودم بجز ۲تا قابلمه ک گذاشته بودم زیر کابینت اجاق بنگاهی اونو باز کرد ظرفای قایم شده کثیفمو دید از خجالت مردم 😭😭😭

بعد ک رفتن شوهرم گفت راس میگن از بس کثیفی بومیده خونه های قبلیتم بو میداد

خونه های قبلیم بو نمیداد میرسیدم الان باردارم ونزدیک امتحاناتم بود ب خونه نرسیدم از خجالت مردم 😭😭😭

صلوات ب نیت سلامتی من وخودت 

یه هفته صبر کن چه کاریه باور کن روز ها عین باد میگذره بی بی هم الان ممکنه نشون بده ممکنه مثل من لقاح دیر انجام شده باشه و نشون نده ۷ روز از پریود بگذره دقیق تره

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
سخته☹️🥴

مادر شدن نیاز به صبره باید تحمل کنی چاره ای نیست 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍