2777
2789
عنوان

خانوم ها مواظب باشید.....

971 بازدید | 35 پست

تو رو خدا توهین نکنید که تاپیک بترکه فقط جهت هشداره هست اش .

مواظب باشید دیدم دخترهای که با پسرهای افغانی رفتن توی رابطه اما به خاطر اینکه بعضی ها شبیه قوم هزاره نیستند و بیشتر از هراتی ها هستند و شبیه ایرانی ها هستند قابل تشخیص نیستند حتی لهجه شون چون یا اینجا متولد شدن یا از بچه گی اینجا بودن لهجه هم ندارن . فقط سرتون کلاه نره .

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع . 

هعی

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مگه افغانستانی ها آدم نیستن؟

ن

کاربر پسر/شیطان پرستم / امضام فان نیست/ دوست عزیز اگر مخالف امضامی بحث نکن بام چون به جایی نمی‌رسی / عاشق شخصیت ابلیس هستم 😍 اتئیست کاکتوس هَم باشی #بَغلت میکنم حتی اگه باعث زخمی شدنِ #تنم بشه:)' M+A=❤️

اشکال نداره

دیگه قانون حمایت می کنه

قبلا بچه های خانمای ایرانی که پدر غیر ایرانی داشتن بهشون شناسنامه نمی دادن ولی الآن دیگه اوناوهم شناسنامه می گیرن

مشکلی پیش نمیاد

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.

برای بار اول باهات هم نظرم اقا

اگه گول بخورن و وابسته بشن گذشته از مشکلات قانونی که برای بچه هاشون پیش میاد طرف هم هر لحظه میتونه بپره اون ور مرز اینا رو قال بذاره تازه اگه طالبانی و تروریست نباشه 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

خب ؟ چجوری مواظب باشن؟؟؟؟

چجوری نداره دیگه مراقب باشن.   

استارتر ایرانیش هم خوب نی چه برسه افغانی. ععی. مردم چقدر سختی کشیدن

مگه افغانستانی ها آدم نیستن؟

آدم هستند اما پنهان کاری می کنند و به دختر ایرانی نمی گن

کاربر   آقا آقا آقا آقا آقا.   اللهم عجل الولیک الفرج  القدس و لنا                                                              فقط به خاطر سریع تر متوجه شدن کاربری که توی تاپیک اش نظر می دم چند بار نوشتم آقا . شاید دوست نداشته باشه یه مرد توی تاپیک اش نظر بده .    هر کسی رو لایک می کنم فقط برای تایید حرف اش هست و اگرنه هیچ منظور دیگه ی ندارم . سوء تفاهم نشه. توجه: من مثل عکس پروفایلم نیستم همه از نظر زیبای ظاهری و هم باطنی واقعیته نه تواضع .