20 سالمه شب بود ساعت هشت روز جمعه حوصلم سر رفته بود جایی نداشتم برم گفتم سوار واحد بشم برم تا پایانه بعد دوباره میگرده خونمون پیاده بشم😐سوار یه واحد شدم رفت تا پایانه پیاده نشدم راننده متوجا شد فکر کرد خواب رفتم گفتم نه حوصلم سر رفته دور بزنین پیاده میشم بعد بهم گفت بشین اگر وقتت آزاد تا ساعت 9 که اخرین دورم هست باهام بگرد بقیشو بگم؟؟؟؟؟؟ 😐🤍
بعد گفت شهرت کجاست سو اینا و گفتم دانشجو هستم از شهر دیگه گفت یک نفر دیگه هم چند سال پیش مثل تو داخل واحد من نشست پیاده نشد مثل توهم خوش اندام بود😐😐😐😐بعد یه مدت اومد بهم پیشنهاد داد که باهاش رابطه داشته باشم اولش گفتم من زن دارم ولی بعدش گفته کاریت ندارم ازت خوشم اومده بزار باهم باشیم 😐بعد من خر هم گوش میکردم😐😐😐😐چاره ای نداشتمم.......
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
بعد گفت شهرت کجاست سو اینا و گفتم دانشجو هستم از شهر دیگه گفت یک نفر دیگه هم چند سال پیش مثل تو داخل ...
و بعد گفت رفتم خونش و باهام هرکاری خواست انجام داد😐😐😐سه سال باهم بودیم چند وقت پیش مرد😐😐😐بعد بهمم میگفت مثل تو خوش قیافه و خوش اندام بود😐بعد اخر پایانه دور اخر بودیم گفت می خوای پیاده نشو بروشت با ماشین خودم ببرمت گفتم ممنون پیاده یمشم😐😐😐خیلی ترسیده بودم ساعت 9 روز جمعه بود خیابان ها خلوت بعد هم گفت روز یکشنیه این تایم رو واحد هستم بیا دوباره دوست داشتی باهام دور بزن😐🤍😐🤍😐🤍👀👀👀❤️❤️❤️و بعدش دیگه..... هیچی برگشتم خونه ولی 🚶♀️🦄دیگه سوار واحدش نشدم و ندیدمش👀هنوز هم شیرازم همون محل ولی میدونم که قصد بدی داشت درسته؟ 😐😐😐😐
یعنی الان قشنگ خودتو لو دادی که پسری!!!! بش گفتی زن داری؟؟😂 یه دختر هرچقدرم ساده باشه دیگه انقدرم احمق نیست با یه مرد غریبه اینجوری جیک توجیک بشه، از اولم معلوم بود سرکاریه!!!