2777
2789
عنوان

با این شوهر چکار کنم

246 بازدید | 18 پست

رفتیم روشویی و اینه باکس بخریم صد تا مغازه منو گردوند اخرشم نخرید .کلا اخلاقش اینه منو میگردونه بعد خودش تنهایی میره میخره رو اعصابم این اخلاقش دلم می خواد از دستش سرمو بکوبم به دیوار

کار خوبه خدا درست کنه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دیگه نرو باهاش بیرون  یه چیز چرت خرید جلوش بشکن تا بفهمه تنهایی خرید نکنه

چیزای بزرگو این مدلی میخره مثلا بخاری توالت فرنگی پکیج و ...نمیشه بشکنم میره میگرده ارزون پیدا میکنه

کار خوبه خدا درست کنه
کلی جلو مغازه دار میگم همین خوبه بخر بریم ولی میگه نه خستم کرده به خدا

همونجا جلو مغازه دار اخم کن بلند بگو یا ورمیداری یا من برم ؟؟بعد رو به فروشنده میگی علافم کرده از کی

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
همونجا جلو مغازه دار اخم کن بلند بگو یا ورمیداری یا من برم ؟؟بعد رو به فروشنده میگی علافم کرده از کی

انقدر بی جنبه هست اصلا فکر چنین برخوردی رو نمیتونم بکنم زودی از کوره در میره

کار خوبه خدا درست کنه

[QUOTE=326235438]انقدر بی جنبه هست اصلا فکر چنین برخوردی رو نمیتونم بکنم زودی از کوره در میره[/QUOTEاووو،پس هیچی ولی عادت بدین شوهراتونو ،دوست منم از شوهرش حساب میبرد و میترسید یکبار پرش کردم😂گفتم تو داد بزن یکبار  میگه ازون روز درست شده😎😎😎🤣🤣

چرخ گردون گرندارد سازگاری بادلت/دست در جیبت کن و جدی نگیرش بی خیال.کاربری ششم پایدارانشالله😂
[QUOTE=326235438]انقدر بی جنبه هست اصلا فکر چنین برخوردی رو نمیتونم بکنم زودی از کوره در میره[/QUOTE ...

فکر نکنم رو این یکی جواب بده دیگه خواست منو ببره نمیرم باهاش حرص هم نمیخورم

کار خوبه خدا درست کنه
فکر نکنم رو این یکی جواب بده دیگه خواست منو ببره نمیرم باهاش حرص هم نمیخورم

اره بابا زورت به اون نرسه به خودت که میرسه

اره بابا زورت به اون نرسه به خودت که میرسه

اخه سلیقشو قبول ندارم فقط نگاه قیمتش میکنه ارزون باشه بعد هی باید ببینم هی حرص بخورم نمیدونم چکار کنم از دست این بشر

کار خوبه خدا درست کنه
اخه سلیقشو قبول ندارم فقط نگاه قیمتش میکنه ارزون باشه بعد هی باید ببینم هی حرص بخورم نمیدونم چکار کن ...

ماکه گفتیم!!!

هرچی میگم یه چی میگی خواهر😂😂😂💔💔