2777
2789
عنوان

وسواسیا بیان

342 بازدید | 20 پست

مرحوم استاد فاطمی نیا:

شیطان ، متدینین را از طریق وسواس مشغول می کند. 

درمان وسواس این است که به شیطان بگویی: میخواهم سی سال نجس باشم همه‌اش گردن فاطمی‌نیا

‌‎‎‌‌

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا میفهمم چی میگی ولی متوجه نمیشم😂

میگه اونایی که مذهبی هستن شیطون گولشون میزنه که همش فکر کنم فلان چیز نجس هست و اینطوری وسواسی شون میکنه، اگه می‌خوان ترک کنند به شیطون بگن من می‌خوام نجس باشم اصلا گناهش هم پای آقای فاطمی نیا

آرزو کـن. . . . گـوش های خــدا پــر از آرزوست. . . . و دســت هایش پــر از مـعجـــزه. . . . شایـد بـزرگتـــرین آرزوی تـو... «کـوچـکتـرین معجـــزه ی خــدا» باشـد . . . بعد از کلی سختی خدای مهربونم معجزه اشو گذاشت تو دلم ، برا سلامتیش دعا کنید مهربونا💞 خدای مهربونم دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ، الهی آمین 💞
استیکرتون یعنی چی جناب؟ واقعا دست خودشون نیست 

بعضیاشون یه مقدارش دست خودشون نیست، قسمت اعظمش دست خودشونه یا حداقل روش کنترل دارن

اگر تیغ عالم بجنبد ز جای.                                                  نبرد رگی تا نخواهد خدای

میگه اونایی که مذهبی هستن شیطون گولشون میزنه که همش فکر کنم فلان چیز نجس هست و اینطوری وسواسی شون می ...

البته همیشه موضوع نجاست و پاکی نیست، رو همه چی وسواس دارن