2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نميشه ما كافرا هم نظر بديم؟ ببين اگر مثلا ميخاد باهاش سر كسي رو كلاه بزاره بگه وضعش خيلي خوبه و از اون طرف سواستفاده كنه بله اشتباهه و نبايد بدي چون اگر مثلا اون طرف به حساب اينكه اينا وضع شون خوبه مثلا بهشون قرض بده با خيال راحت بعد اينا پولو پس ندن شما هم مقصري

ميدوني دقيقا كجا ميخاد استفاده كنه؟

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫
نميشه ما كافرا هم نظر بديم؟ ببين اگر مثلا ميخاد باهاش سر كسي رو كلاه بزاره بگه وضعش خيلي خوبه و از ا ...

اختیار دارین این چه حرفیه عزیزم. می دونم کجا می خواد استفاده قرار به یه جمعی راجع بهش دروغ بگه. یه حدیث هست که می گه به خاطر دنیای دیگران آخرت خودتونو از دست ندین برای همین فکرم مشغوله دو راهی چقدر بده

اختیار دارین این چه حرفیه عزیزم. می دونم کجا می خواد استفاده قرار به یه جمعی راجع بهش دروغ بگه. یه ح ...

كاري رو شك داري نكن، يك نه و ١٠٠ آسان! نه گفتن نه گناهه نه غيراخلاقي

🚫☠️لطفا درخواست دوستی ندید👻🚫

عزیزم تا الان نظر خودم رو این بود که اشکال نداره

ولی الان جایی بودم از یه نفر که میدونم درباره این مسائل اطلاعات کافی داره پرسیدم، گفتن نباید اینکارو بکنین، یه جور شریک شدن تو اون کار محسوب میشه

خدایا:عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار...... علی شریعتی