2777
2789
عنوان

پک لاغری گیاهی+دوره ی رایگان

67 بازدید | 5 پست

هر سوالی درباره ش دارید بپرسید فقط قبلش چند تا نکته بگم 

کاملا دست ساز دکتر هست ، که ۱۷ سال سابقه طب سنتی دارن ، خیلی ها تاحالا جواب گرفتن 

داروهای گیاهی دیگه هم داریم که واقعا عالی هستن ، ولی فعلا درباره پکیج صحبت میکنیم، انشاءالله تاپیک های بعدی درباره ی هر دارویی که شما بخواید

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃

خواهر من قبل بارداری ۵۲,بودم ،دوقلو داشتم،آخرش شدم۷۲,بعد زایمان شدم۵۷و دیگه کم نکردم،به نظرت کم‌میشه؟بچه ام چهارماهشه

در کرب و بلا بی طرفان بی شرفانند       تاریخ همین است یزیدی و حسینی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهر من قبل بارداری ۵۲,بودم ،دوقلو داشتم،آخرش شدم۷۲,بعد زایمان شدم۵۷و دیگه کم نکردم،به نظرت کم‌میشه ...

حتما کم‌میشه ، تا ۶ ماهگی بچه وزن کم میکنید ، خیلی ها بعد از اتمام شیردهی هم وزن کم میکنن، اما شما به نظرم اضافه وزن ندارید، بستگی به قدتون داره

جان ببر آنجا که دلم برده ای 🍃