2777
2789
عنوان

تصادف کردم😢😢

339 بازدید | 14 پست

تازه گواهینامه گرفتم امروز ماشین بابام دستم بود داشتم میرفتم خونمون زدم به ی ماشینه آینه اش افتاد تقصیر خودش بود ماشینو کج پارک کرده بود جا نبود من رد شم ترسیدم دیگه واینستادم اولین بارم بود تنهایی ماشین می‌روندم به کسی چیزی نگفتم خیلی استرس دارم😢😢

خیلی بی فرهنگی

گناه اون بنده خدا چی بوده ؟ 

نباید درمیرفتی

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

خیلی بی فرهنگی گناه اون بنده خدا چی بوده ؟  نباید درمیرفتی

چیکار کنم ترسیدم سرزنش بشم آخه شوهرم گفته بود تنهایی نرو 😢😢به بابام بگم برع خسارتشو بده چقد میشه خسارتش؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت زشت وبدبوده  ترسیدی شمارتومیزاشتی پشت شیشه توضییح میدادی

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

چیکار کنم ترسیدم سرزنش بشم آخه شوهرم گفته بود تنهایی نرو 😢😢به بابام بگم برع خسارتشو بده چقد میشه خ ...

بستگی به مدل ماشینش داره ..اگه آینه برقی باشه ۴۰۰ به بالا

خدایا به امید خودت♡♡♡نه بنده های بیخودت

میشه اول مطمئن شین رانندگی بلدین بعد بیان پشت فرمون ؟

اه اه الانم به هر کسی از را میرسه گواهی نامه میدن 

بنده خدا کسی که بهش زدی

ای ماه تو زیبایی ولی من ماهی را میشناسم که از تو زیبا تر است او در مرام و معرفت همتا ندارد بدین خاطر است که اورا ابوالفضل (ع)مینامند نامش عباس(ع) است زیبا چون ماه دلیر مثل شیر  بلند قامت همچون سرو او قنر بنی هاشم است 
خیلی بی فرهنگی گناه اون بنده خدا چی بوده ؟  نباید درمیرفتی

من ظهر تو یه تاپیکی گفتم تا وارد نشدین لطفا رانندگی نکنید یه کاربر دیگه با اسی جفتشون پریدن بهم.  که شما خونه نشین و بدبخت باش ما باید رانندگی کنیم.  تازه اسی نوشته بود روز اول گواهینامم بود رفتم بیرون میخواستم دنده عقب برم نزدیک بود بزنم به یه خانومه عابرپیاده

من بعد از ده سال رانندگی از یه کوچه تنگ که روضه بود و ازدحام ماشین با سرعت ۵ کیلومتر (تقریبا بدون حرکت بودم) رد میشدم زدم به آینه یه ماشین پیاده شدم شمارمو گذاشتم زیر برف پاک کن گفتم خواهشا حتی اگه یک خراش کوچیک هم دیدین بگین خسارت بدم 

هیچوقت خودتو مدیون نکن که حسابت حق الناس بشه اون دنیا

میشه اول مطمئن شین رانندگی بلدین بعد بیان پشت فرمون ؟ اه اه الانم به هر کسی از را میرسه گواهی نامه ...

عزیزم اون آدمی هم که ۲۰ ساله رانندگی میکنه بازم ممکنه ی اتفاقی بیوفته تصادف کنه

چ زن چ مرد تا چندباری تصادف نکنن قلق ماشین نمیاد تو دستشون مخصوصا ایشون ک دیگه اولشون هس

اگر ایشون صبر میکردن و خسارت رو پرداخت میکردن مطمعنا طرف هم درک میکرد

من ظهر تو یه تاپیکی گفتم تا وارد نشدین لطفا رانندگی نکنید یه کاربر دیگه با اسی جفتشون پریدن بهم. &nb ...

خانم عزیز باید آدم برونه تا وارد شه دیگه ولی خب درسته باید با احتیاط رفت من نمیدونم چرا احتیاط نکردم

خانم عزیز باید آدم برونه تا وارد شه دیگه ولی خب درسته باید با احتیاط رفت من نمیدونم چرا احتیاط نکردم

خب پس اگه زدی به کسی خدانکرده یا ماشینی لطفا در نرو.  بقیه که گناه نکردن تو کوچه و خیابون هستن

چیکار کنم ترسیدم سرزنش بشم آخه شوهرم گفته بود تنهایی نرو 😢😢به بابام بگم برع خسارتشو بده چقد میشه خ ...

خب شوهرت هم فهمیده وارد نیستی که گفته تنهایی نشین

بستگی به ماشین داره

ولی برگرد مسئولیت کارتو بپذیر

اون بدبخت که نباید خسارت ناشی گری شما رو بده

مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده.                     بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:)                       goftino.com/c/BVamgS      پیام بده😐                 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/

میشه اول مطمئن شین رانندگی بلدین بعد بیان پشت فرمون ؟ اه اه الانم به هر کسی از را میرسه گواهی نامه ...

چه ربطی داره پس اینهمه آدمایی ک تصادف میکنن مگه همشون تازه گواهینامه گرفتن؟؟خیلیاشون حتی حرفه ایم هستن ولی خب اتفاقه دیگه برا همه پیش میاد 

شما هر وقت مطمئن شدی رانندگی کن