2777
2789
عنوان

این ادم ایرانی نیست؟

157 بازدید | 14 پست

کسی ک صورتش گرده ابروهاش کمه و پوستش سفیده و چشماش درشته ولی یکمقدار کشیده هس و پلکاش پف داره و کمی چروک در سن بالا (بالای ۵۵سال) ایرانی نیست لزوما؟

اینم بگم خواهر برادر یا پدر مادرش اصلا این حالتا رو ندارن

من همونیم ک میگن تاپیکات خیلی سمن ولی متاسفانه همشون واگعین هیچکدوم کیک نیستن:/

عزیزم دنبال افغان بودن یه نفری باید به مدارکش سر بزنی ببینی میتونه گواهینامه بگیره حساب باز کنه درس خونده و چیزهایی مثل این. 

اومدنت به نی نی سایت با خودته رفتنت با خدا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم دنبال افغان بودن یه نفری باید به مدارکش سر بزنی ببینی میتونه گواهینامه بگیره حساب باز کنه درس ...

همه اینارو دارن تحصیلات بالا شغل دولتی گواهینامه و شناسنامه و کارت ملی وزاده ایرانو و ... میخوام بدونم اصالتا

نه عزیزم لزوماً چنین چهره ای اتباع نیست... من یکی از همکارای سابقم و همچنین یکی از همکلاسای دوران کارشناسیم قیافشون همینجوری بود اما صددرصد ایرانی بودن

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............
همه اینارو دارن تحصیلات بالا شغل دولتی گواهینامه و شناسنامه و کارت ملی وزاده ایرانو و ... میخوام بدو ...

خب پس افغان نیستن دیگه، حتی اصالتا هم نمیتونن باشن بااین اوصاف

نه عزیزم لزوماً چنین چهره ای اتباع نیست... من یکی از همکارای سابقم و همچنین یکی از همکلاسای دوران کا ...

از کجا بفهمم؟

نه عزیزم لزوماً چنین چهره ای اتباع نیست... من یکی از همکارای سابقم و همچنین یکی از همکلاسای دوران کا ...

حتی اگه خواهر برادر و مادراش اصلا این مدلی نباشن میشه مطمئن شد؟

چرا اصالتا هم نمیتونن؟

چون عزیزم اصالتا باید منظور شما اقوام درجه یک یا مثلا جد پدربزرگ مادربزرگ باشه، که اینها بازهم برای مدارک به مشکل میخورن مگراینکه دیگه توی جدشون مثلا افغان بوده باشه که اصالت اینارو تغییر نمیده از بابت نژادشون. مثل این میمونه من ایرانیم جدمم ایرانی بوده، شوهرم افغان باشه، بعد از اینجا به بعد ژن افغان وارد نسلم کردم، ولی بااین حال بازم نسل بعد من همچنان ایرانیه خصوصا اگه با ایرانی ازدواج کنه باز صاف میشه قضیه

چون عزیزم اصالتا باید منظور شما اقوام درجه یک یا مثلا جد پدربزرگ مادربزرگ باشه، که اینها بازهم برای ...

ن اقوام درجه یک رو که مطمئنم تا مادربزرگو میکم شاید چند نسل قبل

عزیزم شما با عقلت فکر کنی بهش، میشه یکی مادرش و خواهر و برادرش ایرانی باشن خودش افغان باشه؟ حالت خوش نیست

بله...اصلا چهره ملاک نیست

چون افغانی هایی رو دیدم که چهره اشون اصلا نشون دهنده ملیتشون نیست (اصلا بیشتر هزاره های افغان اون شکلی هستند که ما فکر میکنیم و برامون جا افتاده و پشتون ها اون شکلی نیستند با چشمای پف دار و...) 

من قانون جذب رو باور کردم و نتیجه دیدم ازش.خدای خوبم شکرت.⁦⁦(。◕‿◕。)🌞 بیایم به طبیعت و حیوونا احترام بذاریم اون ها هم حقوقی دارن که باید محترم شمرده بشه بخدا سگ و گربه تو خیابون دشمن خونی ما نیستن چی میشه اگه باقی مونده غذامون همونایی که به درد خوردن خودمون یا انسان دیگه ای نمیخوره رو یه گوشه بذاریم تا وعده غذایی یکی از مخلوقات خدا بشه؟؟؟؟ من فمینیست هستم ولی منطقی.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند.مخالف صددرصد کودک همسری و کودک مادری. هر چه کنی به خود کنی/گر همه نیک و بد کنی  زمین گرده (کارما)...............

چند نسل قبلشو الان دیگه چیکار داری شما 😂 بعدشم مگه چندوقته افغانستان جنگه؟ اینا باید از کی میومدن که جدشون وارد ایران شده باشه بعد هی نسل گذشته باشه که بالاخره ژنشون ایرانی بشه و ایرانی محسوب بشن؟ خوبی تو؟ 

چند نسل قبلش و چیکار داری؟ میدونی یه روزی هرات هم جزء ایران بوده و قاجار بی لیاقت به بادش داده؟ خب میخوای بشینی تا چند نسل قبلش رو دربیاری؟