2777
2789

پس اینهمه بچه توی پرورشگاه چی میشن؟؟ 

‌شم نوزاد میخوایی؟؟ 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیل نزدیکمون ۱۵ سال بچه دار نمیشد . رفتن یه پسر از پرورشگاه اوردن ، خونه بنامش کردن ، و بیمه اش کر ...

ایشالا که خیلی ثروتمند بوده باشند

و تنها دارایی شون همون یه خونه نباشه که بقیه بچه ها بی نصیب نمونن

شوهرم هر هفته میرفت

فامیل ما هم پنج سال تو نوبت بود ولی بچه گیرش نیومد دیگه تو پرورشگاه شیراز یه فامیل داشت اونم یکی رو میشناخت گفت بچه چهارمش رو‌ نمیخواد دیگه فامیل ما هم رفت اوردش الان بچهه 12 سالشه.

بخدا از سال ۹۷ که رحم جایگزینمون منفی شد تو نوبت بودیم شوهرم هربار میرفت التماس و پیشنهاد...میگفتن ن ...

برید تهران 

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
اسم مرکز میشه بگید 

شیرخوارگاه رقیه دو سه بار رفتم بچه زیاد داشت

ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
پس خداروشکر که بچه بی سرپرست کم شده شما برید دنبال درمان شاید خدا به خودتون بچه داد هرچند من یه مد ...

بچه بد سرپرست زیاده ‌. ی خانمه داشت گدایی میکرد بچه رو تو گرما گذاشته بود رو سنگفرش خیابون زیرش هیچی نرمم نذاشته بود طفلک بچه نوزادم بود خب این چ‌وضعشه اخه 

یه خسته یه دل💔شکسته از همه .
بارها انتقال منفی،دوبار رحم جایگزین الان باز اهدایی گرفتن منفی شد

بیشتر این نازایی ها بخاطر استرسه

چندین مورد شنیدم بعد اینکه بچه از پرورشگاه آوردن و به کل نازایی و باردارنشدن رو فراموش کردن به طور طبیعی حامله شدن

پسرعموی بابام م خواستار بودبعد6 سال دادن..ربطی نداره

کاملا ربط داره چیزیه که خودم دیدم مثلا شهر شما کوچیکه درخواست میدید کم پیدا میشع ولی برید جاهایی که بچه بی سرپرست زیاد باشه زودکار راه میفته دیدم که میگم نمونش همکار خودم

بیشتر این نازایی ها بخاطر استرسه چندین مورد شنیدم بعد اینکه بچه از پرورشگاه آوردن و به کل نازایی و ...

دقیقا فکر میکنم همین باشه خیلی استرسی هستیم و البته خسته ۱۳ سال کلی هزینه و وقت بی نتیجه