الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
فامیل ما هم پنج سال تو نوبت بود ولی بچه گیرش نیومد دیگه تو پرورشگاه شیراز یه فامیل داشت اونم یکی رو میشناخت گفت بچه چهارمش رو نمیخواد دیگه فامیل ما هم رفت اوردش الان بچهه 12 سالشه.
بخدا از سال ۹۷ که رحم جایگزینمون منفی شد تو نوبت بودیم شوهرم هربار میرفت التماس و پیشنهاد...میگفتن ن ...
برید تهران
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
ملورین بابا❤️ دخترم چشمای معصوم تو رو نمیزارم کسی از من بگیره تو دلیل این نفس کشیدنی تو نباشی دل من هی میگیره توی این شبای بی ستارگی تو برام ستاره ای خوب میدونی کاری کردی که بخندم با نگات تو برام بخند تا هرجا میتونی تو برام معنی زنده بودنی تو رو تا ابد تو قلبم میزارم تو دلیل این نفس کشیدنی عشق من تویی که با هر نفست انگاری صاحب خوشبختی منم دخترم با تو قشنگه زندگی وقتی باشی دل به دریا میزنم❤️
پس خداروشکر که بچه بی سرپرست کم شده شما برید دنبال درمان شاید خدا به خودتون بچه داد هرچند من یه مد ...
بچه بد سرپرست زیاده . ی خانمه داشت گدایی میکرد بچه رو تو گرما گذاشته بود رو سنگفرش خیابون زیرش هیچی نرمم نذاشته بود طفلک بچه نوزادم بود خب این چوضعشه اخه
پسرعموی بابام م خواستار بودبعد6 سال دادن..ربطی نداره
کاملا ربط داره چیزیه که خودم دیدم مثلا شهر شما کوچیکه درخواست میدید کم پیدا میشع ولی برید جاهایی که بچه بی سرپرست زیاد باشه زودکار راه میفته دیدم که میگم نمونش همکار خودم