2777
2789

لطفا اگه جای معتبری هست معرفی کنین

شاید اینجا گفتم تو خصوصی مشکلمو میگم کسی جواب نداد

مشکل من چیز خاصی نبود

اما نمیشه اینجا بگم چون هرکی یه نظری میده و بعضیام توهین میکنن

با ۱۴۸۰ تماس بگیرین،مشاوره متخصصین به صورت رایگان.

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

۲۴ ساعته هستن؟

زنگ بزنید متوجه میشین،فکر کنم ۸ صبح تا ۱۲ شب ساعت کاریشون باشه، اما نیروی متخصص و باتجربه ای دارند و اکثرا تحصیلاتشون زیر ارشد روانشناسی نیست

میان خضر و موسی چون فراق افتاد، فهمیدم/ که گاهی واقعیت با حقیقت در منافات است/ اگر در اصل دین حُبّ ست و حُب در اصل دین، بی شک/ به جز دلدادگی هر مذهبی، مُشتی خرافات است 
خدا بهتون خیر بده محبت کردین🙏🙏

سلامت باشین و دلشاد

عزیزم این مشاور زندگی منو شوهرم و نجات داد قسم خوردم معرفیش کنم به همه تا جبران زحمت کنم براش از مشاوره ایشون فوق العاده راضی بودم، خیلی حرفه ای و کاربلد و منصف و با حوصله هستن حق المشاورشون هم بصورت تلفنی و هم بصورت آنلاین ۹۹ تومنه یکساعته و نیم ساعتشم ۷۹ تومن یعنی کارشون عالیه یکبار برین مشاور همیشگی تون میشه👌

مشاوره حقوقی هم میدن نصف قیمت مشاوره های حضوری 

این شمارشون تو هرپیامرسانی ام پیام بدین جواب میدن تماس هم بگیرین باز جواب میدن

09199541937 

اینم پیج اینستاگرامشونه: moshavere.onlineee