2777
2789

تاحالا ب این شکل چرک نکرده بود سرم 

ی هفته ست خیلی مریضم بهبودی در کار نیست

خدایا کمک کن بچه هام نگیرن یا حضرت علی

دوس داشاین ی صلوات بفرستین هدیه ب خانم زینب به حاطر اینکه بچه هام نگیرن

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤

انشاالله که بهتر میشید 

دعوا دوست داری؟اما من گزینه مناسبی نیستم چون بحثو ادامه نمیدم در شان من نیست عزیزم 💋 زحمت بکش برو جای دیگه شمشیر بکش 😁شهریارا  چه بجا زد فلکت سنگ محک تا تو باشی که طلا خرج مُطلا نکنی ، کاربر خانم 💕 ،اگه غلط املایی داشتم بهم بگو درستشو با سپاس 😁 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر منم از مدرسه گرفته

عزیزم یه لیوان آب نمک سرکه قرقره کن ویروسایی ک تو گلوته از بین برن بهتر میشی بعد غذاهای گرمم زیاد بخور 

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

خواهر منم از مدرسه گرفته عزیزم یه لیوان آب نمک سرکه قرقره کن ویروسایی ک تو گلوته از بین برن بهتر می ...

عزیزم خواهرتون چطوره حالش؟

من بدن ورد ،چرک خیلی هیلییییی زیاد مخاط بینی ب شدت

گرفتگی بینی 

یا حسین ع .مظلوم حسین ع ..یا امام رضا ع                یا ابوالفضل العباس ع😭😭😭❤❤❤❤❤❤
عزیزم خواهرتون چطوره حالش؟ من بدن ورد ،چرک خیلی هیلییییی زیاد مخاط بینی ب شدت گرفتگی بینی 

پنج روز میشه ک مریضه با مراقبتایی ک ازش میکنم حالش الان بهتره 

گلو دردو تب و آبریزش بینی خیلی زیاد داشت خودمم فک کنم ازش گرفتم صبح گلوم درد میکرد بدن درد داشتم😪

[کاربری برای دو نفر هست] And if you want to die i want to die with you

من یک هفتس پدرم در اومده 

روز اولش ک لرز شدید بود 

روز دوم گلو درد 

روز سوم بیحالی شدید 

روز چهارم خارش گلو ک شدیدا زیاد بود 

روز پنجم معده درد و باز سرفههه 

این خارش گلو باعث سرفه ای شد ک خداشاهده قفسه سینم تیر میکشید الان اون ها رفته این خارش کوفتی ولم نمیکنه 

شلغم بخور 

اگر سرفه داری انار بزار رو بخاری حالت گرم بشه بخورش 

آویشن بخور ،عسل و آبلیمو بخور ،اگر گلو درد داری نشاسته بخور 

درکنارش دکتر هم برو ،اب پرتقال یا ویتامین سی هم بخوری عالیه 

ولی اولین باره من ب این حال دراومدم

چرک نگو دلم خونه ده روزه که از سرم و مخاط بینیم چرکه که میادا اعصابم خرد شده دیگه اوایل هر ۵ دقیقه یکبار الان روزی چند بار گلو دردم ک نگو چ عذابی کشیدم ازش

هنوزم خوب نشدم

فشار مینیمومم دایم ۷ بود الان ده روزه ۸ و نیم یا ۹ هست نمیدونم از کرونا هست یا نه اونم

چرک نگو دلم خونه ده روزه که از سرم و مخاط بینیم چرکه که میادا اعصابم خرد شده دیگه اوایل هر ۵ دقیقه ی ...

عزیزم کروناست 

دکتر گفت گوش درگیر میکنه 

مخاط چرکی شدددددددید بینی

گوشم خیلی درد میکنه گفت انقدر ادامه داره تا پرده گوش پاره کنه بعد ساکت میشه