2777
2789
من بار ها از چهل بار یس  همراه با چهل بار زیارت عاشورا حاجت گرفتم. انشالله که زودتر حاجت روا بش ...

زیارت عاشورای حق شناس خوندید؟

چهل یاسین چطوری؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زیارت عاشورای حق شناس خوندید؟ چهل یاسین چطوری؟

چهل بار دعای زیارت عاشورا و چهل بار سوره یس و میخونم. روزی یک زیارت عاشورا و یک یس. زیارت عاشورای معروف تو مفاتیح و همه کتاب های دعا هست. 

بله  برای افرادی که بهتون ظلم کردن برای متکبر بری بدخواه

ممنونم عزیزم

اون یکی سوالمو هم میشه جواب بدین؟

سینه مالامال درد است ای دریغا مرهمی دل ز تنهایی به جان آمد خدا را همدمی🥀
کاردیگه ای نمیخوادفقط روزی یبار بخونم؟

من  اگه خیلی حاجت مهم داشته باشم همراهش کلا  یه بار قرآن و یه بار جوشن کبیر و هم میخونم . هر روز هم خدا رو خیلی  قسم میدم . چون خدا دوست داره بنده ش در مقابلش تضرع کنه. متاسفانه در طی روز خیلی حواسمون به زندگی هامونه . 

گاهی هم فقط زیارت عاشورا و یس و هر کدوم چهل بار میخونم 

بله  برای افرادی که بهتون ظلم کردن برای متکبر بری بدخواه

اگه پای کسی بخواد به زندگی ی نفر باز بشه و این دعا رو بخونی شرش کم میشه؟

به آرزوهایم قول رسیدن دادم❤️🌱به دوتا از حاجت هام رسیدم😍مدیون آقا جانم امام حسین هستم🥺❤️میدونم به زودی میام و از براورده شدن حاجت های مهمم توسط امام حسین جانم براتون میگم😍❤️
من نمیدونم طلسم یا چشم زخم برام هست یا نه جواب میده؟

نماز جعفر پاکساری میکنه فقط هرچی باشه نماز جعفر پاکسازی میکنه زیارت عاشورا لعن داره نخون لعنت خودش باعث بستگی میشه یا نخون یا فقط سلامش را بخون. یا نماز جعفر بخون هدیه کن امام حسین لعنت نفرین خودش باعث بسته شدن کارها میشه انرژی منفی داره