2777
2789

خصوصا تاپیکایی از این دست خیلی سم هستن😁 :

۱.خواهرشوهر نفله ام اومد خونمون نذاشت ما برنامه هم خوابی شبمون رو داشته باشیم🤢

۲.چقدر از شووَراتون میگیرید؟

کارتاش کلا دسته منه

اقلا ماهی ۱۰۰ مِیلون🤣

و...

۳.شوعَرم عاشقمه جلو جمع بغلم میکنه🤮

تو خیابونم دستش حلقه در کمرم،راه میریم🙃

۴.ما رسم داریم عروس با یه ساک میره خونه داماد

همه چیز با داماده

طلا_جهاز_بله برون_عقد_عروسی_خونه_مهریه بالای ۸۰۰تا_سیسمونی خودمون و کل خاندانمون _ کلا حتی داماد باید ب جای ما بزایه و کادوی بچمون رو ب ما بده😆

۵.دیگه مابقیش موضوع آزاده و  پایان باز.

تا همینجاش صفا کنید بقیش با شما😉

آخخخ ک زمین بدجور گرده ، آدم نماها!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همین بخدا  یه مشت بچه ۱۰ ساله اومدن اینجا به عنوان حس ششم آدما رو سر کار میذارن😑😑

دقیقاً خیلیا دروغ میگن من یکیو خیلی ناراحت شدم طرف اومد گفت بچم بیمارستان درحال مرگ همه ناراحت شدن یه خانم بیچاره حامله بود چقد ناراحت شد بعداً مشخص شد پسره اومده اذیت آخرم گفت اشکال نداره هیجان و ضربان قلب برای خانما خوبه حالا فکرکن حس ششم چقد دروغه

خواستم لینک بذارم واستون نشد تگ هم اسمتون نیومد تو لیست  @sahelen      تاپیک ...

ا برا شما هم میرنه مجوز گذاشتن لینک ندارید.فکر کردم تعلیق شدم😂

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

مرد ها هم تو سایتن. میگن این زن ها چقدر چندشن. یا یک کاربری بود عکس نوار گذاشته بود گفته بود چرا لخت ...

بخدا تو خونشون اینجور باشن حق داره شوهره باهاش بدخلقی کنه بعد میان تاپیک میزنن چرا شوهرم اینکار کرد

شما خودتونو درست کنید شوهراتون درست میشن

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

دقیقاً خیلیا دروغ میگن من یکیو خیلی ناراحت شدم طرف اومد گفت بچم بیمارستان درحال مرگ همه ناراحت شدن ی ...

اره جدیدا هم یکی هست هی اینجور میگه حس میکنم فیکه ولی مجبوریم به تحمل

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

منو. تگ کنین حتما

باشه چشم

منو. تگ کنین حتما

منم اگه زدم تگتون میکنم 

@مریم222233

@خزان_نارنجی  

@عروسکخجالتی76  

@yekonkori_khoshbakh  

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊