2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توهین به عزیزی نباشه من بیشتر از حس ششم میمونم که چقد هم زیاد میشه و تاپیک ها شلوغ و تعجب میکنم چیزی ...

همین بخدا 

یه مشت بچه ۱۰ ساله اومدن اینجا به عنوان حس ششم آدما رو سر کار میذارن😑😑

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

خواستم لینک بذارم واستون نشد تگ هم اسمتون نیومد تو لیست  @sahelen      تاپیک ...

ممنون عشقم کاش میشد فالوش کرد ک فقط تاپیک های اینو تو سایت ببینم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

خب من عصر یا اولا شب یه تاپیک میزنم اونایی که میخوان بگن تگ کنم  یکم کمک کنین بخدا پربازدید می ...

منم تگ کن😜😅😅😅

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊
یا اون تاپیکی که شوهرم گفته بو میدی

وای اون عمقش بود دیگه

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)                                                                                                                 

بیاین از این به بعد تاپیک فان زدیم همو تگ کنیم به امید نابودی بعضی تاپیکای مسخره و چرت

تو که ثابت و همیشگی هستی نفس😍☺️

قولبونت برم

ملکه۷۰_سابقم یه میم اضافه شده.یه میم دیگه اضافه نشه صلوااااات😐😐😑😅😅😅😅شاید بعضی آدما بتونن حفظ ظاهر بکنن اما باطن و ذاتشون رو نمیتونن تغییر بدن. گوش خر کوتاه کردی اسب شد آیا مگر؟! جان من،  ذاتیست تمام ویژگی بشر 🌸😊