2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

توهین به عزیزی نباشه من بیشتر از حس ششم میمونم که چقد هم زیاد میشه و تاپیک ها شلوغ و تعجب میکنم چیزی ...

آره واقعا 

آخه چرا همچین تایپکایی رو باز میکنن   یعنی سطح فکر مردممون اینقد پایینه 😔

خیاط باشی😍مامان سه تا کلوچه👧👧🧑خدایا شکرت بابت یه آقایی خوب و همه چیز❤️وقتی پستی خطاب به منه مطمئن باش میخونمش اگه دیدی  ریپلی  نکردم بدون برام مهم نبوده که جوابت ندادم پس فکر نکن جوابت رو نداشتم بدون نمیخوام باهات هم کلام شم 😜تو تاپیک هیچ آقایی شرکت نمیکنم پس آقای ن هم نه تو تاپیک من بیان نه پست منو ریپ بزنن وگرنه...... وقتی کسی میگه واسه حاجتم صلوات یا آیت الکرسی  بخونید اگه لایک کردم پستتو بدون که خوندم فرستادم ❤️😍
چند نفر اگه پایه بودن یه تاپیک شاد میزدیم پربازدید میشد خوب بود ولی خب متاسفانه به جز رفیقام که یه چ ...

من کاملا پایه ام

بیا از همینجا شروع کنیم

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

چند نفر اگه پایه بودن یه تاپیک شاد میزدیم پربازدید میشد خوب بود ولی خب متاسفانه به جز رفیقام که یه چ ...

اگه تایمش به آنلاین بودن من بخوره من هستم

هرجا تاپیک شاد بود منو تگ کنید

⭐️🌟✨️🌟پشتیبان گروه 3️ ستاره🌟✨️🌟⭐️      

خواستم لینک بذارم واستون نشد

تگ هم اسمتون نیومد تو لیست 

@sahelen    تاپیک دوم ساحل جان خیلی خوب و مفیده

روزی که دختر دار بشم به دخترم میگم منتظر نباش کسی خوشبختت کنه،خودت برو دنبال خوشبختی...بهش میگم دخترم تو قراره روزی مستقل بشی...نه من نمیخوام بهش بگم که آخرین مرحله موفقیت یک"دختر" تو مملکتمون عروس شدن و خونه بخت رفتنه!!!نمیخوام دم به دیقه تو گوشش بخونم قراره روزی مادر بشی...بهش میگم عروسکم تو قراره انسان موفقی بشی و تو این راه نیازی نداری که عروس بشی،احتیاجی نداری مردی با اسبی سفید و این چرت و پرتا بیاد دنبالت!مشکل ما اینه که تو گوش بچه هامون از کودکی هی میخونیم؛هی تکرار میکنیم که نهایتا یکی میاد میگیرتت!باور کنید موفقیت یک بانو در گروی "عروس شدن" و"مادر شدنش" نیست...به دخترامون یاد بدیم...
من هیچوقت تواون حس شیشم ها نمیرم هم شلوغه هم مسخره بنظرم

من ناراحت میشم یکم چون اغلب دروغ میگن حس ششمم و مردم هم گناه دارن چقد خواهش ک جواب بگیرن درحالی ک اون موضوع فقط خدا میدونه

کجاست  لینکشو بده

بزن احضار روح حدود ۴۰۰صفحه ولی خیلی خیلی قشنگ برو بخون یک چیزی میفهمی پشمات میریزه. که ۱۰پیش میدونستن کرونا میاد. تاریخ. هاشو نگاه کن

منو توی تاپیک های قانون جذب  و حاجتروایی، تگ کتین

یادش بخیر یه سری کاربرا بودن همیشه تاپیکاشون شاد بود و مر بازدید .گاهی نصف شب دهنم پوره میشد انقد میخندیدم

🇮🇷خوشا تماشای صبح فردا.خوشا بهارت شکوفه زارا.خوشا هر آنکس که دوست دارد .نفس کشیدن در این هوا را.خوشا سرودن به لحن باران.زعشق گفتن به گوش یاران.خوشا تبسم خوشا ترنم.به سایه سارت جان ایران.تو نام عشقی سلام عشقی.برای این دل تمام‌عشقی.تو دل ستانی تو دل نشینی.تو آسمانی ترین زمینی.خوشا ز نام و نشان گذشتن.به عشق تو از جهان گذشتن.یلان از هفت خوان گذشتن.به سان آرش زجان گذشتن.جان ایران جانان ایران🇮🇷

من نمیفهمم چرا کارنامه پسرم پر بازدیده

چون هی توش کامنت میذارن😑😂

من براش اپراتور بودم ولی اون لاکتوز رو دوست داشت💔😂بعضیاتون تعداد ائوزینوفیل بدنتون بسیار زیاده😂🎃                     تک فرزند نیه ولی تک ترین فرزنده(Z)