2777
2789

سلام خانومامن تنبلی دارم موهای صورتم خیلی زیاده مخصوصاقسمت راست زیرچونم چه آزمایشی بدم بفهمم هورمون مردانم بالاست قبلاازمایش هورمونی دادم سالم بودتجربشوداشتیدکه درمانش کنیدمیخوام لیزربرم ولی اول میخوام هورمون مردانم بیادپایین چیکارکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سونوگرافی برو اگه تنبلی تخمدان باشه برا همونه 

۱۱۲۲۸🤍 آرامش تنهایی وصله به همین منفوریا! ولی دلم کفِش صاف تره از کف کله منصوریان !😄 سفید عین کف بهشت ! میشه از تنهاییای ما هزار صفحه نوشت!            میشه از تنهایی یه کوه آتشفشان شد و فوران کرد میخام انقده بد بشم ک شعرام بمیرن.. انقده نخونم ک صدام بگیره .. میخام بزنم تو خاکی ی بار دیگم ..انقده لش و لوش ک تهران ب ....میخام همه اونا ک ذهنشون نجسه ببازن...برای خراب کردن هیولای خودساخته چوب ها آتش لازم است و سیل ها اشک.گر جهنم میروی مردانه رو و بدان جهنم را داغی معناست و جنگ را خون اول در خود ببین بعد بخواه ! من هروقت ک چش وا کردم بودم انگار تو برزخ ن راه پس ن پیش همش یهو برق رف! پرت ع جامعه حتی پرت ع هدف!!

آزمایش هورمون مردانه بگو دکتر بنویسه قرص استروژن دوفاستون خوبه من مصرف کردم نصف موها ازبین رفت سالهاس همونه  بعدا هم میخوام روغن رازیانه بزنم

برای بیشتر شدن اطلاعاتتون و حل شدن بیشتر مشکلاتتون سرچ کنید ترفند زندگی madaran ذخیره و مطالعه کنید ❤

اول باید تنبلی تخمدانتو درمان کنی عزیزم پلی کیستک باعث مواای زائد میشه هر ماه بعد اتمام قرص هات سوتو بده تا کاملا خوب شی 

برای آزمایش هورمونی دکتر غدد برو 

اگه بعد درمان موها نازک تر نشد برو لیزر

آزمایش هورمون مردانه بگو دکتر بنویسه قرص استروژن دوفاستون خوبه من مصرف کردم نصف موها ازبین رفت سالها ...

اگه بالاباشه هم نمیخوام باداروبیارم پایین آخه میخوام اقدام به بارداری کنم

اول باید تنبلی تخمدانتو درمان کنی عزیزم پلی کیستک باعث مواای زائد میشه هر ماه بعد اتمام قرص هات سوتو ...

عزیزم اصلاح سبک کردم هرکاری کردم موی زائدرفع نشدآخه تنبلیمم خفیفه هرماه پریودمیشم ولی ریزش مووموی زائدم کم نمیشه میدونم هومرون مردانم بالاست نمیدونم باچی میادپایین

اگه بالاباشه هم نمیخوام باداروبیارم پایین آخه میخوام اقدام به بارداری کنم

بخوای اقدامم کنی درستش اینه که  اولش بیاریش پایین بعد اقدام کنی با دارویی گیاهی هم میتونی بیاریش پایین فقط رازیانه و پیاز درمانی بخوای انجام بدی باید پرولاکتین خونت لب مرز و بالا نباشه 

برای بیشتر شدن اطلاعاتتون و حل شدن بیشتر مشکلاتتون سرچ کنید ترفند زندگی madaran ذخیره و مطالعه کنید ❤