2777
2789
عنوان

آرزوی لاغر شدن

230 بازدید | 8 پست

سلام خوبید روز بخیر 😘😘

اومدم خدمتتون سوال بپرسم که چه برنامه لاغری بوده خوب و اصولی پیاده کردید و کلی وزن کم کردین... 

اگه رژیم دارید بگید چه رژیمی : دکتر کرمانی_ فستینگ_ روزه داری و کالری شماری یا چی 

اگه ورزش بوده چه ورزشی 

ممنونم🥰🥰❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نقصان کالری لاغر میکنه راهش هم ترک اعتیاد خوردنه حالا به هر روشی که کمتر اسیب زا باشه 

بعدم کاهش وزن واقعا اسونه نگه داشتنش خیلی سخته

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

یعنی اگه شام کم بخورم میشه؟ 

نه باید کالری شماری یاد بگیری شام کم معنی نداره باید متر نواری ترازوی وزن کشی و ترازوی اشپزخونه روبیاری دم دست وحتی گوجه فرنگی و خیا روهم بکشی کالریشو حساب کنی بعد سالاد درست کنی بخوری فرمول کالری مجاز هم وزنتو ضربدر بیست کن منهای دویست درطول زمان با هر چهارکیلوکاهش وزن صدتاشو کم کن 

کاش میشد از مردگان پرسید : آیا بالاخره رنج پایان یافت؟ 

با کالری شماری

حذف شیرینیجات مصنوعی

کم کردن غذاها و میوه های پر کالری و قندی مثل فست فود و چیپس و هندوانه و ...

تو 9 ماه 18 کیلو کم کردم.

شروعش ماه رمضان بود.

روزه خیلی کمک کرد معدم کوچیک بشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!