2777
2789
عنوان

دیگه اعصاااب ندارمممم

84 بازدید | 8 پست

شوهر من ۲ روزه رفته شهرستان خونه پدرش کار داشت منم اینجا کار داشتم نرفتم. اینجام کسی ندارم بیاد پیشم تنها نباشم.

البته اصلاا از تنهایی نمیترسم از وقتی رفته مادر شوهرم ۳۰ دفعه زنگ زده نمیترسی هربار با احترام گفتم نه پیش خودم گفتم خوبه دوسم دارن (دارن ها نه که بگم ندارن)

ولی دیگه اعصتبم داره خراب میشه زنگ زده میگه نمیترسی گفتم نه یکم حرف زدیم بین حرفا من گفتم تا ۴ صبح بیدار بودم(مشغول کارم) گفت هاااا پس ترسیدییی گفتم نه گفت چرا ترسیدی که تا اون موقع بیدار بودی 

دیگه از صبح اعصابم خراب شده حتی حالام شوهرم زنگ زد نسبت به اونم حوصله نداشتم😥🤒🥲

بدم میاد کلا گیر میدن به یه جمله تا ابد اونو بهت میگن

پر از خیال🙂‍↔️

اون 30 بار میزنه تو جوتب نده خب

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من بعد از ظهرا میخوابم اون موقع اگر زنگ بزنن میگن خوابیده بودی؟پاشو به کارات برس و....  آخر منم انتقام گرفتم یبار9 صبح رفتم خونشون اونا خوابالو اومدن دم در گفتم عهه خوابیده بودین؟ من از 6 صبح بیدارم😎

✍🏻هرچی که بوده و هست با یک رویا شروع شده💜
من بعد از ظهرا میخوابم اون موقع اگر زنگ بزنن میگن خوابیده بودی؟پاشو به کارات برس و....  آخر منم ...

😂😂😂 اتفاقا به منم میگن خوابالو

من چون شبا دیر میخوابم طبیعتا صبح دیرتر بیدار میشم

یسری زنگ زده بود من بیدارم بودم میگفت خواب بودی همش میگفتم نه گفت من زنگ زدم بیدارت کنم اینقد نخوابی 

پر از خیال🙂‍↔️