2777
2789

سلام بچه ها بینی استخوانی و بزرگ دارم هزینه خیلی زیاد ندارم نهایت سی تومن اینا شیراز هستم با کلینیک تیارا تهران هست حذف زدم میگن 25 میگیرن با دکتر حمید نوری یک دکتر هم شیراز هست گفته 32 خسرو خسروی حالا چیکار کنم کدوم دکتر کار خوب و مناسب سراغ دارین همین حدود بشه خیلی هزینه ندارم اینم با بدبختی جور کردم خواهش می کنم نظراتتون بگید پیش کدوم دکتر عمل کردین راضی بودین الان مشکل تنفس ندارین 

وای منم دقیقه همین مشکلو دارم ولی خب مشهدم🥲 یک دکتر خوب میخام با قیمت مناسب

اره عزیزم منم همین مشکل دارم یکی از دکتر خوب میگه امیدوار میشم یکی بد میگه داغون میشم چند سال میخام عمل کنم هرساله گرون تر میشه هی پول جمع می کنم دوباره گرون تر میشه 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تهران دکتر سماواتی فر

فکر کنم ۲۳ اینا بگیره ولی کاراش عالیه منم بعد عید میرم

مامانم اینا هم پیشش عمل کردن خوب شدن

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂

عزیزم اصلا فکرنکن هرکی هزینه زیاد بگیره کارش خوبه من دوسال پیش نه تومن دادم خیلیم راضیم

نشستی پشت سرمن حرف زدی کیفیت زندگیت بهتر شد بزرگوار یاهنوزم بدبختی؟انگار تو تقدیرم نوشتن لاشریک له   
تهران دکتر سماواتی فر فکر کنم ۲۳ اینا بگیره ولی کاراش عالیه منم بعد عید میرم مامانم اینا هم پیشش ع ...

می ترسم تهران اومدن یکم برامون سخت کم راهی نیست باید بری و بگیرید چند بار دکتر ببیننتون بیشتر دارم سعی می کنم همون شیراز بشه 

می ترسم تهران اومدن یکم برامون سخت کم راهی نیست باید بری و بگیرید چند بار دکتر ببیننتون بیشتر دارم س ...

ولی دکتر خیلیی خوبیه خدایی

اصن من نمیگم خودت ی روز برو مدلاشو ببین تو مطب

پیج هم داره فک کنم

samavatifard

آموزش آنلاین زبان همه سطح ها ، پایه های درسی ، تکرار و تمرین امتحانات فقط با جلسه ای ۲۰ تومان♥️کاربری متعلق به دو خواهر🫂