2777
2789
عنوان

عکس زبان

498 بازدید | 10 پست

سلام دوستان کاظمی هستم مشاور ارشد طب سنتی و ۸ سال هست در این زمینه دارم فعالیت میکنم و به طور رایگان همه مشکلاتتون و بهتون میگم از طریق عکس زبان شما 

و به لطف خدا تیم ما بیماری سرطان خوش خیم تا ناباروری های ۱۲ سال رو درمان کرده.

تخصص ما در زمینه های

کاهش وزن
افزایش وزن
دیابت
چربی خون
غلظت خون
کم خونی وفقر آهن
یبوست
ناراحتی گوارش(ترش، رفلاکس، نفخ، ورم..)
ضعف و خستگی دائمی
میگرن وسردرد
اختلالات خواب

پوست ومو
استرس، اضراب، افسردگی
تقویت قوای جنسی وجسمی
زود انزالی
کبد چرب
تقویت سیستم ایمنی بدن
ناباروری
پاکسازی رحم و رفع بیماری بانوان

برای گرفتن نوبت پیام بدید یا زنگ بزنید در خدمتم

09395784921

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تورو خدا تممومش کنید بخاطر پول دست به هرکاری نزنید خانما اینا فقط مشاورین فروش محصولات نیوشا هستن که از این راه میخان محصولاتشون فروش بره من گولشون خوردم و ۶۷۰۰ دادم بهم گفتن که سردی بدن داری الان بخاطر محصولاتشون هم تیروئید دارم هم صورتم پر لک شده تازه بلاکمم کردن دستم به هیجا بند نیست

تورو خدا تممومش کنید بخاطر پول دست به هرکاری نزنید خانما اینا فقط مشاورین فروش محصولات نیوشا هستن که ...

خانم بنده گروه دارم با ۲ هزار نفر که اونجا رضایت هاشون هست و سوالاتشون میپرسند 

این درمان ۵۰ درصدش از طرف ما هست و ۵۰ درصد دیگه تعهد شما و رفتار های روزمره و سبک زندگی شما براساس تنظیم برنامه ما هست

خانم بنده گروه دارم با ۲ هزار نفر که اونجا رضایت هاشون هست و سوالاتشون میپرسند  این درمان ۵۰ د ...

منم ازجایی خریدم که همش رضایت میزاشت و اونم تقریبا ۲ هزارو خورده ای بود ولی همش فیک بود این پولا خوردن نداره 

منم ازجایی خریدم که همش رضایت میزاشت و اونم تقریبا ۲ هزارو خورده ای بود ولی همش فیک بود این پولا خور ...

ما عضو تیم سلاطین تیم هستیم....

میشه بدونم از کی گرفتید و تهیه کردید؟

براتون راه شکایت میزارم