2777
2789
عنوان

شما بودید چکار میکردین

106 بازدید | 13 پست

سلام دخترا جاریم ۶ماهه عمل بینی انجام داده منم قبل اینکه اون انجام بده میخاستم انجام بدم که انقدر دست دست کردم تا که جاریم عمل کرد حالا من بخوام بکنم بنظرتون ضایس؟؟؟؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم هیچ عیبی نداره گوش به نظران اینا نکن ،اینا واسه خدا هم حرفهای عجیب در میارن ، به من میگن معتاد جنسی ،

به نطر من جاریت دیدی تحسینش کن بگو چه زیبا شدی چقدر دماغت عالی شده ،انسان هر زیبای تحسین کنه بخودش برمیگرده ،بنطر من اگه فکر میکنی جاریت دماغش قشنگ شده ازش بخوا توام راهنمایی کنه ،

نه عزیزم هیچ عیبی نداره گوش به نظران اینا نکن ،اینا واسه خدا هم حرفهای عجیب در میارن ، به من میگن مع ...

حرفت درسته واقعا شوهرمم میگه بزار بگن تو چکار بقیه داری... غلط کردن مریض جنسی دیگه چیه وااا

حرفت درسته واقعا شوهرمم میگه بزار بگن تو چکار بقیه داری... غلط کردن مریض جنسی دیگه چیه وااا

والا نمیدونم اینا میگن تو مریض جنسی ،

بنظر من اگ نیت عمل داری برو عمل کن برا عید چون گرون میشه ، و به جاریتم تبریک بگو و تحسینش کن زیبا شدی  

والا نمیدونم اینا میگن تو مریض جنسی ، بنظر من اگ نیت عمل داری برو عمل کن برا عید چون گرون میشه ، و ...

هم تبریک گفتم و هم گفتم خوشحل شدی خداییش کاری بهم نداریم اگررر بسه ۴ماه یه شب همو ببینیم

هم تبریک گفتم و هم گفتم خوشحل شدی خداییش کاری بهم نداریم اگررر بسه ۴ماه یه شب همو ببینیم

مطمعن باش با تبریکی ک تو بهش گفتی الان داره لحظه شماری میکنه توام عمل کنی بهت تبریک بگه ،انسانها قلب و روح دارن همه چی حالیشون میشه ،کسی ک ب کسی احترام بزاره رو نمیشع فراموش کرد ،انشالله دماغت خوسگل بشه و ب صورتت بیاد