2777
2789
عنوان

چرا من انقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1094 بازدید | 101 پست
همه همینن والا همه دنبال ارزونین همه میخوان همه چی داشته باشن ولی خرج کمی کنن

همین دیگ طرف پیام میده کیک میخواد با فیلینگ موز و گردو و تزئینات خوب و شیک ولی حاضر نیست سر کیسه رو شل کنه ،اون بنده خدا ک گفتم بعد من شروع کرد شوهرش پشتیبانش بود واسش کارگاه زد بعدشم با پولدارا میچرخید کارش گرفت 

ینی میگی فرهنگیان بی خیال شم؟

بنظرن هرکاری ک دلت میگه انجام بده البته دلتو عقلت رو باید باهم یکی کنی

اگر میتونی و اگر شرایطشو داری برو اگر ن بیخیال چون با بچه کوچیک خیلی سخته یا باید پرستار بگیری یا بگی بچت رو یکی نگه داره اگر میتونی بسم الله اگر ن بیخیال شو برو سراغ کاری ک ب شرایطتت نزدیکتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

همین دیگ طرف پیام میده کیک میخواد با فیلینگ موز و گردو و تزئینات خوب و شیک ولی حاضر نیست سر کیسه رو ...

چ خوب ازخدا میخوام ک بهت کمک کنه و حتی موفق تر ازون باشی و بعدها بگی من تنهایی تونستما

چ لذتی واقعا ؟واس اینده همین بچه هم شده باید ی کاری کنم ،تو شرایط من نیسی تو خونه من نیسی از شکم سیر ...

بچه بیشتر از هررررچیزی، نگاه به تو و پدرش می‌کنه.

چه بسیار بچه هایی که تو شرایط اقتصادی پایین، شاد بودن و عقده ای نشدن، یا برعکس، تو شرایط اقتصادی خوب، بااااازم پر عقده هستن.

به خدا اینا شعار نیست. واقعیته.

شما اگر شاد و راضی باشی، مطمئن باش بچه تم راضی خواهد بود

عزیزم اینا که گفتی تقریباً همه چی رو گفتی. دیگه چی میمونه؟؟؟!!!!!

خیلی چیزا میمونه من نمیخوام هر چی که میخواد بخرم واسش ولی نمیشه بچه رو هیچ جا نبرد هیچ تفریحی نبرد واسش لباس نخرید میشه؟؟؟ی پارکی بره دوتا خوراکی بخواد چی اینا هم اضافیه ؟

بچه بیشتر از هررررچیزی، نگاه به تو و پدرش می‌کنه. چه بسیار بچه هایی که تو شرایط اقتصادی پایین، شاد ...

اره شاد و راضی خوبه ولی فقر ن شادی میاره ن رضایت ،خانواده شوهرم ب اصطلاح خیلی ب کم قانع بودن و شاد و راضی مثلاااا ولی همین ک پدرشوهرم فوت شد انگار از قفس ازاد شدن همش ب خریدن مث عقده ایا دخترشم ک شوهر کرده یکسره ب خرید و تفریح 

خیلی چیزا میمونه من نمیخوام هر چی که میخواد بخرم واسش ولی نمیشه بچه رو هیچ جا نبرد هیچ تفریحی نبرد و ...

حالا بچه ت شیش ماهشه. چیزی نمی‌فهمه جز حس و حال خوب شما

بذار بشه دو سالش، زبون باز کنه، خودش میگه و مطمئن باش شوهرتم میخره.

یه کم سیاست داشته باش زن. سریع افتادی به فکر درآمد. اونم زمانی که بچه مهم ترین و اصلی ترین چیزی که از شما به عنوان مادر میخواد، عشق و محبت و دل دادن بهشه

تا حالا غیر ازدواجم خودم هر تصمیمی گرفتم گند زدم حالا ازدواجمم تصمیم شوهرم بوده 😑

ن اینجوری نگو 

همین ازدواجی ک میگی تصمیم شوهرت بوده اگر مخالفت میکردی ازدواجی درکار نبود پس تصمیم دوتاییتون بوده

شاید اعتماد بنفستم کم شده باشه اما کمی ک کار کنی بهتر میشی