2777
2789
عنوان

چرا من انقد

1094 بازدید | 101 پست

پولکی شدم 😑چرا انقد پول واسم مهمه جالبیش اینجاست خسیس هم نیستم ،قبل ازدواج اینجوری نبودم ک مدام فکرم درگیر پول دراوردن باشه ولی از اول خوشم نمیومد از کسی خرجی بگیرم الانم خوشم نمیاد واس همین هر بار  ک میخوام از شوهرم پول بگیرم خرد میشم نتونستم درست درس بخونم تا سال دوم دبیرستان دانش اموز خوبی بودم و درسام فوق العاده خوب بود از سال سوم ی بیماری گرفتم دو سه ماه طول کشید بعدشم درگیر ی ماجرایی شدم ک دیگ درس نخوندم بعدش رفتم دانشگاه ک لیسانس بگیرم ازمون استخدامی شرکت کنم ازدواج کردم بازم نشد درسمو تموم کنم الانم ی بچه دارم با ۲۳ سال و خورده ای سن و ی بچه ۶ماهه تمام دغدغه ام پول دراوردن ،رفتم اموزش شیرینی پزی دیدم ولی ی ذره هم سرمایه واس شروع کارم نداشتم و ندارم ب شرکت تو کنکور فرهنگیان فکر میکنم ولی بچم خیلی شیطون شده نمیزاره درس بخونم از خودمم خسته شدم خیلی بی عرضه ام 😔

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12760862/سلام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پولکی نشدی آینده نگر شدی و افرین

ادامه بده

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP

چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی نمیشناسم یعنی از خودم انقد اذیتم که نمیتونم پول در بیارم

شاد و سلامت باشید 💐

خب‌گلم شرایطت سخته چرا فکر میکنی بی عرضه ای؟!

مام‌بچه داریم و میدونیم ک نمیشه یا خیلی سخت میشه با بچه درس خوند حتی میرسه روزایی ک میاد کتاب دفترتو پاره کنه من الان ازترس بچم دفتر کتابامو جمع کردم

خب‌گلم شرایطت سخته چرا فکر میکنی بی عرضه ای؟! مام‌بچه داریم و میدونیم ک نمیشه یا خیلی سخت میشه با ب ...

میگم آبجی من ۱۹ سالمه یه خانومی میشناسم همسن مانبززگمه عاشقشم . تو حسینیه میبنمش ۲ هفته بود رفته مشهد این هفته میاد بنظرت براش گل بگیرم ببرم؟

اگه لیسانس داری برو آزمون استخدامی 

چون فکر کنم دانشگاه فرهنگیان شرط  سنی داره 

پول و پول درآوردن الان مهمه نمیشه بی اهمیت بود بهش 

ولی خب مگه شوهرت وقتی پول میده واکنش بدی نشون میده ؟

سایت هنوز درست نشده ؟

با احترام درخواست دوستی نمی‌پذیرم   
پولکی نشدی آینده نگر شدی و افرین ادامه بده

چند ساله دارم فقط فکر میکنم نمیدونم چکار کنم بخدا هاج و واج موندم کمک هم نداشتم و ندارم تو این شیش ماه هم دست تنها بچمو بزرگ کردم اینم که الان شیطون شده و داره دندون در میاره اذیته پدر منو هم دراورده فرهنگیانو از دست بدم دیگ هیچی ندارم ولی مگ قبول شدن ب همین راحتیاس 

میگم آبجی من ۱۹ سالمه یه خانومی میشناسم همسن مانبززگمه عاشقشم . تو حسینیه میبنمش ۲ هفته بود رفته مشه ...

چه عجیب

اگه حس خوبی بهت میده انجامش بده

وقتی باهام مخالفی و مخاطب حرفم نیستی روم ریپلای نزن حسابت نمیکنم🙌🏻  توهین کردی جواب نگرفتی شک نکن با چند تا کاربری گزارش خوردی🤗     اگه میخوای از روشنفکر برام ب عنوان توهین استفاده کنی، باید بگم ترجیح میدم روشنفکر باشم تا کوته فکری مثل تو🫴🏻   INTP
چقد جالب که دقیقا شرایط تورو دارم بخاطرش خوابم نمیبره خیاطیم خیلی خوبه ولی نمیتونم مشتری جور کنم کسی ...

گلم منم همینجوری بودم و الان ی آنلاین شاپ دارم البته از انلاین شاپم هنوز ب درامد نرسیدن ولی مشتری داشتم خداروشکر 

من خیاط نیستم و کارم چیز دیگست