2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 86 پست
عزیزم چرا میگی ظالم علت این حرفت چیه

خیلیییی خودخواهه

خیلی سنگ انداخت جلو پامون برای ازدواج فقط برای اینکه شوهرم تا ابد مجرد باشه که کنارش باشه

در عین حال اگه شوهرم بدترین مرض دنیاهم داشنه باشه پدرش فقط غصه اینو میخوره که پس کی بهم برسه

تو عروسیمون فقط نقش مهمون داشت

اصلا هیچ زمان ندیدم ذره ای دلسوز شوهرم باشه

فقط خودشو میبینه و بس

اینا فقط یک هزارم رفتاراشه

کلمه احمق به نظرم برازنده شوهرت نیست،بنویس عنوانتو،شوهر مهربان،شوهر مسئولیت پذیر.برو بوسم کن از دلش دربیار.به نظرم هر چی تو ساده بگیری،حساسیتش کمتر میشه‌.اینطوری هر دوتاتونم راحتتربد.زندگی هم به کامتون زهر نمیشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم عروسی نگرفتن ، یک ریال هم خرجمون نکردند  باور میکنی پدر شوهرم سال به سال حال منو بچه ...

اگه واقعا اینجوری که میگی هستی دمت گرم خیلی دلت بزرگه من کینه ای نیستم اتفاقا خیلی هم مهربونم ولی واقعا نمیتونم اینو درک کنم و حق رو ب اسی میدم خودمم جا اسی بودم بهم میریختم 

شوهرت ادم دلسوزیه حتی اگه ببینه طرف بد باشه و اینکه راضی نگه داشتن بقیه براش مهمه تو هم از طرفی نمیخ ...

بد بودن باباش فقط به چشمش نمیاد

بقیه آدما اگه فقط یبار بهش بد کنن میذارتشون برای همیشه کنار

از الان بهم میگه اگه بابام بمیره زندگیو جهنم میکنم

چیکار کنم بنظرت که یا خودم بی تفاوت بشم یا اونو درست کنم?

وای من درکت میکنم خیلی سخته هرچیزی افراطش بده همه زندگی ت تحت تاثیر قرار میده هیچ لذتی از زندگی ت نم ...

آخ بخدا حرفای دلمو زدی

خیلی خستم 

زندگیم داغون شده 

ازدواح دوممه همش پیش خدا گله دارم چرا نمیبینه منو

بد بودن باباش فقط به چشمش نمیاد بقیه آدما اگه فقط یبار بهش بد کنن میذارتشون برای همیشه کنار از الا ...

تو نمیتونی کسیو تغییر بدی

فقط خودت بی تفاوت باش و حساسیت نشون نده

اگه ازش بخای پدرشو ترک کنه قطعا تورو هم ترک‌میکنه

پس اهمیت نده به رفتنش بذار بره

خیلیییی خودخواهه خیلی سنگ انداخت جلو پامون برای ازدواج فقط برای اینکه شوهرم تا ابد مجرد باشه که کنا ...

خیلیا رو دیدم اینطورین.پدر شوهر و مادرشوهر منم بخاطر خودشون نمیزارن،بچه هایی که خرجشون رو میدن،ازدواج کنن ولی بالاخره پدرشون هستن.دل شوهرت نشکن.اون عاشق باباشه.

اگه واقعا اینجوری که میگی هستی دمت گرم خیلی دلت بزرگه من کینه ای نیستم اتفاقا خیلی هم مهربونم ولی وا ...

من اتفاقا یکم کینه ای هستم   ولی در برابر پدر شوهرم تسلیمم میگم بنده خدا تنهاست کسی بهش سر نمیزنه تنها امیدش همسر منه چرا باید امید یک پیر مرد را نا امید کنم ،بالاخره خودمم پسر دارم و یک روز پیر میشم دوست دارم بچه هام تو اون ایام کنارم باشند و بهم توجه کنند

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
من خودم اولين شخصي كه تو اين دنيا ازش كينه دارم پدرشوهرمه خيلييييي زبونش تلخه خيلي بهم بي احترامي كر ...

حالا اگه خودمون خانواده هامون با شوهرامون بد بودن دنیارو آتیش میکشیدم ولی امان از مردا که خانوادشون از همع چی جلوتره

شما یه لحظه خودتو بزار جای ایشون بنده خذا که نمیگه نره بهش سر بزنه میگع دایم عصاب و فکر و ذکرش شده ب ...

دقیقا مشکلم همینه

شوهرم اصلا رفتارش نرمال نیست

منم پدر مادر دارم ولی اینجوری نیستم اصلا 

کجاش ادم حسابیه تا۳۲ سالگی سرکار نرفته عروسیشو پدر خانوم گرفته کمکم نکرده کامل گرفت۶

دقیقا آدمی که بخاطر پدرش از آیندش زده اصلا نرمال نیست بخدا

پدر مادر احترامشون واجبه ولی نه اینکه زندگیتو بخاطرشون رها کنی

چجوری میتونی بی تفاوت باشی کاش به منم یاد میدادی واقعا دارم عذاب میکشم

ببین خودتو بذار جای پدر شوهرت اون موقع راحت تر کنار میای.

مثلا فرض کن پیر شدی ،تنهایی ،زبونم لال همسرت فوت کرده،دیگه توانایی انجام خیلی کارها را نداری،مریض احوالی و کسی نیست بهت برسه و..... اون موقع از پسرت چه توقعی داری؟ 

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم