2777
2789
عنوان

شوهر احمق

| مشاهده متن کامل بحث + 1639 بازدید | 86 پست

خب عزیزم بذار بره ببینه پدرشو 

مردِ بد ندیدی که گله کنی 

ابن تنها عیبش رفتن به خونه پدرشه؟!

لطمه به زندگیت نمیزنه که.

اتفاقا باید بذاری بره که اون حالتای بیقراریشو نبینی و داغون نشی.

چون پدرش تنهاس حس مسعولیت داره بهش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهر منم مثل شوهر شما وابسته باباشه،نمیخوام طولش بدم ولی پدره نقش پدری هیچ وقت تو زندگیشون نداشته و کاملا برعکس اینا از بچگی ،نقش پدر برای باباشون بازی کردن ولی شوهرم عاشقشه و منم به شدت دوسش دارم.براش هدیه میخرم.هر جا برم خانواده شوهرم رو با خودم میبرم با محبت و احترام کامل و خوشحالم شوهرم چنین شخصیتی داره .میدونم آدم باوفایی هست.

خب بگو بمن نگو بی قرارشی  برو سر بزن و بیا حساس نشون نده خودتو

به من نمیگه ولی متوجه میشم

یعنی حساسیتمو ببینه بدتر میشه?

من میترسم سخت نگیرم دیگه از اینم اومد رفتش بیشتر بشه

باور میکنی خودمم دقیقا تو همچین موقعیتی قرار دارم و اصلا هم ناراحت نیستم؟

نه باور نمیکنم مگه پدر شوهرت اینقدر خوب بوده که حاظری زندگی و ارامش خودتو فداش کنی تا جبران محبت بشه والا پدری که برات پدری نکرده ارزش این همه فداکاری نداره البته احترام ش واجبه ولی لیاقت از خودگذشتگی رو نداره بنده خدا میگه خیلی بهمون بدی کردن حتی عروسی هم نگرفته و چیزای دیگه

چند سالشه؟  غیراز شوهرت بچه دیگم داره؟  چندساله تنها زندگی میکنه؟

۷۴ سال

۵ تا پسر داره ولش کردن فقط شوهر من هواشو داره

۳ ماهه تنهاست

قبل از این شوهرم کنارش زندگی میکرد قبل عروسیمون

من تجربه زندگی زناشویی ندارم که بخوام بهتون درس زندگی بدم دوست عزیزم اما احساس درونیمو بهت میگم اونم ...

چقدر چیشو بدونه؟  میگه بدی بهم کرده عمر شوهرم هدر داده نزاشته بره سرکار براش عروسی نگرفته اگه خوب بود ارزش داشت الان نه

اگه قرار به خسته شدنش بود که تو هفت سال گذشته تا الان میشد😞 بی قراریش سر اینه که تنهاست ناهار میخو ...

بنظرم کاری نمیتونی بکنی تنها کاری که میشه کرد بیخیالی نسبت به رفت و آمد و حرفاش هست یا باهاش هر چند سخت همراه شو مثلا وقتی از پدرش میگه دلداریش بده یه مدت این روش رو برو شاید جواب داد هر چی بخای گارد بگیری بدتر هست من خانواده شوهرم خیلی بد هستن قطع رابطه کردم چهار سال پیش ولی شوهرم میره اوایل خیلی سختم بود اذیت میشدم ولی اون میرفت حالا من خودمو جلوش بیخیال نشون میدم و ازش خواستم چیزی ازشون تعریف نکنه برام وقتی میره خونشون انگار وقتیه که سرکار هست الان خودم آرامشم بیشتره اینجور دو سال دیگه داغون میشی

تو این سایت حرف حق زدن( حرف سیاسی) ⛔️⛔️⛔️⛔️پسرم تو خواهی خندید درست در جایی که روزی گریه کرده بودی💔🙎🏻‍♂️💔مارتیا مامان عاشقته💞💞 

خب بذار انقدر بره و بیاد که خودش خسته شه،حساسیت نشون نده

از ۷ سال پیش که مادرش مرده کارش شده رسیدگی به باباش

اگه قرار به خستگی بود که باید خیلی وقت پیش خسته میشد😞

حساسیت نشون ندم بهتر میشه?

نه باور نمیکنم مگه پدر شوهرش اینقدر خوب بوده که حاظری زندگی و ارامش خودتو فداش کنی تا جبران محبت بشه ...

برای منم عروسی نگرفتن ، یک ریال هم خرجمون نکردند 

باور میکنی پدر شوهرم سال به سال حال منو بچه هامو نمیپرسه، منم که زنگ میزنم سرد رفتار می‌کنه

باور میکنی اسم بچه هامو هم بلد نیست ؟ 

ولی من اصلا دوست ندارم ذره ای از محبت همسرم نسبت به پدرش کم بشه

طعنه بر خواری من ای گل بی خار مزن/ من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم 
به من نمیگه ولی متوجه میشم یعنی حساسیتمو ببینه بدتر میشه? من میترسم سخت نگیرم دیگه از اینم اومد رف ...

بنظرم اره

ببین عزیزم دوراه بیشتر نداری

اگه شوهرت میفهمه که وابستگیش بیش از حده برید پیش روانشناس 

بخاطر خودش که حالش بهتر بشه

و اگه پدرش رو از دست داد از دست نره

اگه قبول نمیکنه که واسبستگیش زیاده نشون بده همدلشی و یه زمان معقول تعیین کنین که مثلا بعد کار بره سر بزنه و بیاد خونه

در حد یکربع پیشش بمونه

لایک نکنید🙂‍↔️

خیلی از پدرا عروسی نمیگیرن که هیچ،حتی مدرسه پ سربازی هم نمیفرستن،فقط میگن کار کن پول و خرج زندگی و اعتیاد منو بده.حالا شوهر شما والا آدم خوبیه.بیخیال شو .بزار بره و بیاد.سعی کن درکش کنی.آدم عزیزانش خوب نباشن هم دوسشون داره.حتی اگه کم سر بزنه،همیشه عذاب وجدان داره و مخصوصا بعد مرگ پدرش ،افسردگی شدید میگیره