2777
2789
عنوان

دو ماهه خونه پدرمم

1338 بازدید | 74 پست

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11929621/کسی-فیزیوتراپی-

رفته

بیشتر از دو ماهه زایمان کردم. بعد بیست روزگی بچه رفتم خونمون، دهنم سرویس شد خیلی سخت بود حتی نمیتونستم برم سرویس بهداشتی اکثر اوقات هم مادرشوهرم پیشمون بود. بازم برگشتم خونه پدرم الان بیشتر از دو ماهه اینجام. دوست دارم برم خونمون اما نمیدونم چکار کنم برای غذا پختن و کار خونه و حتی حموم رفتن خودم. شوهرمم یا سر کاره یا خستس و در کل هیچی بلد نیست از بچه داری. به نظر شما چکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب تا کی میخواهی خونه ی پدرت بمونی . زندگیت چی میشه این وسط . مگه نوازد چقدر وقت میگیره که نتونی این کارها رو بکنی . معمولا نوزادا روزا خوابن راحت میتونی به کارات برسی . من ۱۵ روز خونه ی پدرم موندم 

خیلی ام بیش از اونی ک باید موندی!

تا کی میخوای خونه زتدگیتو ول کنی بری؟

منم تو شرایط شما بودم ولی مادرم بعد ۱۰روز رفت. من موندم و ی بچه.. خیلی سخت بود خیلی... ولی تونستم از پسش بربیام. تو ام میتونی

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

شوهرتو داری عادت میدی به لذت بردن از تنهایی بعدا نیای بگی شوهرم سرد شده جاشو جدا کرده 

کاش یگی اینارو به خواهر منم میگفت😂

از ماه ۴بارداریش اینجاس تا الان بچش نزدیک سه ماهشه