2777
2789
عنوان

طول سرویکس🤨

1968 بازدید | 48 پست

سلام خوشگلا

طول سرویکس تو 11هفته و5روز دو ان تی زده 34

کمه بنظرتون؟؟ شما چندبودین؟؟ 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=12894735&slug=قرص-اندانسترون4&postId=325781881

یا علی💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کم‌نیست زیر ۳۰ بده ۳۵ ب بعد خوبه من خودم هفته ۱۲  طولش ۳۰ بود

خب من زیر 35 ام

پس یعنی باید بیشتر استراحت کنم اره؟ 

من اصلا یه دقیقه اروم نمیگیرم همش فرتی از جام پا میشم

یا علی💙

خب من زیر 35 ام پس یعنی باید بیشتر استراحت کنم اره؟  من اصلا یه دقیقه اروم نمیگیرم همش فرتی ا ...

یک میل مهم نیس ک کمتره

مجدد دوهفته دیگه سنو طول سرویکس بده اگه کم شد ک نیاز ب استراحت و شیاف داری

ولی ۳۴ خوبه

۳۰ مرزه و نیاز ب استراحت نسبی داره

نگران نباش منم همین حدودا بودم یادمه

اصن نمیدونستم سرویکس چی هس 

من زایمان زود رس شدم وقتی برای زلیمان رفتم بیمارستان هم اتاقیم سرویکسش ده بود میگف شاغلم اصن تو خونه نبودم فقط کار میکردم

ولی من هروقت بریدم و خسته شدم و فکر کردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم همین یه جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکنه
اسی چطوری باید تاپیک بزنم ؟!!

وای تاحالا به من نگفته بودن اسی😂😂

روی یه تاپیک دیگه حالا هرکدوم شد نگه دار بعد گزینه کپی ادرس لینک رو بزن بعد که میخوای تاپیک بزنی توقسمت متن باید این لینکی که کپی کردی رو کپی پیس کنی

یا علی💙