2777
2789
عنوان

گوجه های این فصلی فوقالعادس

118 بازدید | 9 پست

تو منطقه ما رب میگیرن گوجه هاش ترش و ابداره ینی املتش محشره. من میگیرم گوجشو کمپوت میکنم چون اصن فصل‌های دیگه گوجه هاش خوب نیس مث اینا

الان باردارم هی با پنیر میخورم نمیدونم ضرر داره یا نه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن ضرر نداره نوش جونت 

اتفاقا گوجه و خیار زیاد بخور رنگدانه های سر مو و ابرو بچه ات زیاد میشه 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پوستش تیره نمیشه؟؟

ن بابا🤣 

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

پوستش تیره نمیشه؟؟

ببین اگ مثلا خودت و شوهرت بور و سفید باشین ۹۹ درصد اونم بور میشه ول رنگدانه هاش همون رنگ بوره مثلا 

قهوه ای مشکی نمیشه ول اگ قسمت این باشه چشم و ابرو مشکی باشه مثلا موهاش پرکلاغی میشه 

آره دیشب املت داشتیم اتفاقا ترشش خوشمزهه

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                             لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                   موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم