2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه اتفاقا خوب بود همیشه زنای دوم رو خوب و خوشبخت نشون میدادن زنایی که وسط زندگی زنان اول جلوس میکنن این فیلم نشون داد نه این خبرا نیست یه مرد لقمه چرب دیدی زیبپ شلوارت سفت نگه داری چون ممکنه خوراک سگا بشی بد نبود من خوشم اومد مشکل جامعه بود اتفاقا بذارید همسراتون ببینن برای تجربه خیلی خوبه همه چی آدم خودش نباید تجربه کنه که .............
هر جاش متوجه نشدید دو تا نکته داره 1- اونجا که مادره تو اتاق پیش زن فرهاده میگه وقتی خواهرم مرد تو رو عین دخترم بزرگ کردم این یعنی زن اول فرهاد دختر خاله میشد. 2- موقع کباب هم سحر قریشی مدارکش رو داد به دوستش که زن دوم بود (اسمش یادم نیست) وقتی شوهر کشتش و انداختش جلو سگا صورتش خوردن نشون داد دیگه چون جنازه شناسایی نشده بود همه فکر کردن این جنازه چون مدارک تو جیبش هست برای سحر قریشی هست این دو تا نکته اش مهم بود