crazy_7 مدیر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1777 عنوان درسته که اگه فولیکول سمت چپ باشه بچه دختره؟؟؟ | مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 70 پست خانومامن شنیدم اگه ماه اقدام فولیکول سمت چپ باشه بچه دختر میشه و اگه سمت راست باشه بچه پسر میشه. آیا درسته؟؟؟لطفا تجربیاتتون رو بگین اگه درست یه برعکس بوده😇 این لینک هم برا اینکه پستم ثبت شه.الکیهادای جدید نی نی سایت 🤔😬http://hikaku-sitatter.com/en/ 1402/11/07 | 23:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11025 به کی قسم تعیین جنسیت با مرده درصد خیلی بالاییییییییش چرا این جا نمی افته جا افتاده حالا چرا انقد عصبی😂جدیدا میگن سرد یا گرم مزاج بودن زن یا اسیدی بودن خون زن تاثیر داره من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
crazy_7 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1777 نه بابا شما یادتون نیس فولیکول سمت چپ بود ماه اقدام یا راست؟🫠
الهه_ناز۷۷ عضویت: 1402/06/24 تعداد پست: 1236 سلام خانما کسی میتونه کمکم کنه من درد تخمدان راست داشتم اول سونو دادم گفتن pco خفیف بعدش سه بار سونو ... منم نزدیک ۲ماه پیش زخم داشتم ک دکتر فریز کرد بعد اون تو اقدام شدم برای بچه دوم ک فعلا منفیه
sama_w عضویت: 1399/02/17 تعداد پست: 29410 نمیدونم ولی توی سونو 8 هفته من نینیم سمت راستم بود و پسره نی نی رو نمیگه کهتخمک رو میگه ترانه تنهایی هام تو…#شادمهر ♠️♥️♣️♦️
crazy_7 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1777 دقیق درست نیست اما برا بعضیا تجربه شده مثلا من خودم سمت راستم بود دکتر گفت راست آزادمیشه وبچم ... آره دقیقا منم همینطور شنیدم
gloom عضویت: 1402/05/17 تعداد پست: 5729 جا افتاده حالا چرا انقد عصبی😂 جدیدا میگن سرد یا گرم مزاج بودن زن یا اسیدی بودن خون زن تاثیر ... نه تو طب سنتی میگن اونم میگن درصدی تاثییر دارهولی وقتی میری ivfهر تخمکی که باشه فقط اسپرم نر رو جدا میکننآخه خسته شدم ده ساله تو نی نی سایتم بس دختر و پسر شنیدم بس زنهایی که پسر ندارن تحقیر شدنحتی طلاق گرفتن
علوسم عضویت: 1400/07/17 تعداد پست: 9265 شما یادتون نیس فولیکول سمت چپ بود ماه اقدام یا راست؟🫠 نه والا نمیدونم پسرم دردونه من💜سعی میکنم تاجایی که میدونم کمک کنم به همه 😍 ..میشه لطفابرای ظهوراقا یدونه صلوات بفرستی ؟؟؟ممنون عزیزم🤲🥰🥰
دلم_تنگ_شده_زودبیا عضویت: 1397/02/21 تعداد پست: 17494 نه تو طب سنتی میگن اونم میگن درصدی تاثییر داره ولی وقتی میری ivf هر تخمکی که باشه فقط اسپرم ... ، 😢😢😢 من حسابم ز همه مردم این شهر جداست....من امیدم به خدا، بعد خدا هم به خداست🙂❤️
آباژر عضویت: 1401/10/15 تعداد پست: 2835 آره دقیقا منم همینطور شنیدم هر بار برای سونو تخمدان میری هزینه سونو چقدره؟
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11025 نه تو طب سنتی میگن اونم میگن درصدی تاثییر داره ولی وقتی میری ivf هر تخمکی که باشه فقط اسپرم ... درسته اما میگم محیط اسیدی یا قلیایی بودن خون زن یا حتی محیط لوله که اول لقاح اونجا تشکیل میشه تاثیر داره حالا آی وی آف بحثش جداست من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
crazy_7 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1777 هر بار برای سونو تخمدان میری هزینه سونو چقدره؟ اگه توی مطب دکترم انجام بدم ۲۰۰ولی اگه مراکز بیرون برم با دفترچه ۶۰
دخترآباااان عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 11025 آره دقیقا منم همینطور شنیدم منم ۱۷بهمن میرم سونو فولیکولچون از فردا کلومیفن شروع میکنم ببینم کدوم سمتم تخمک دارم...اصلا غالب میشن یا نه!!!! من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️
سلین82 عضویت: 1402/06/07 تعداد پست: 10269 به کی قسم تعیین جنسیت با مرده درصد خیلی بالاییییییییش چرا این جا نمی افته نخیر پنجاه پنجاهه قسم نخور هم زن هم مرد موثره جا نمیفته چون یه بار مرد ستیزی میکنین به بار زن ستیزی تا کی جاهلیت اخه🤦🏼♀️🤦🏼♀️
crazy_7 مدیر استارتر عضویت: 1399/07/26 تعداد پست: 1777 منم ۱۷بهمن میرم سونو فولیکول چون از فردا کلومیفن شروع میکنم ببینم کدوم سمتم تخمک دارم...اصلا غالب م ... ایشالا میشهمنم این ماه با قرص فولی غالب داشتممن لتروزول و متفورمین خوردم