2777
2789
عنوان

درسته که اگه فولیکول سمت چپ باشه بچه دختره؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2203 بازدید | 70 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با خودم میگفتم اگه اینطور باشه که همه دقیقا همون جنسیتی که دوس دارن رو میداشتن😂 هر ماه که فولی راس ...

درست فکر کردی عزیزم

ولی همه اینا دست خداست حتی اگر خدا نخاد  دکتر آی وی اف و دارو و رژیمم نمیتونه کاری کنه

‏چه می‌دونم،،،منم بار اولیه که دارم زندگی می‌کنم :)
با خودم میگفتم اگه اینطور باشه که همه دقیقا همون جنسیتی که دوس دارن رو میداشتن😂 هر ماه که فولی راس ...

نه اشتباه متوجه شدید....

منظورشون اینه که وقتی باردار شدی،اگر سمت راستت بیشتر درد داشتی یا بچه بیشتر سمت راستباشه،بچه پسره و بالعکس

اینم تو ۹۰ درصد افراد اینجوریه....

سلام خانما کسی میتونه کمکم کنه من درد تخمدان راست داشتم اول سونو دادم گفتن pco خفیف بعدش سه بار سونو ...

گلم زخم رو نمیدونم

ولی‌من خودم ۳ماه پیش سونو دادم pco بودم

ولی این ماه نبودم

برا منم خفیف بود...احتمالا برا من با خوردن سبزیجات و تغذیه درست درمان شده

منم همینجا شنیدم😄

دقیق درست نیست اما برا بعضیا تجربه شده 

مثلا من خودم سمت راستم بود دکتر گفت راست آزادمیشه وبچم پسرشد همینطور خالم که لوله چپش رو برداشته بودن و بعدش با راست دوبار پسر دار شد

من مامان یه پسر شیطونم که عاشقش هستیم....و مامان سقط مکرری ام.امیدم به خداست که دارم ادامه میدم...راضی ام به رضای تو مهربانم♥️

اره عزیزم منم همینو میگم ولی خیلیا توی نی نی سایت نوشتن درسته

به این چيزا اصلا توجه نکن ميگن کلسیم بخوری بچه دختر میشه سر بچه اولم چند ماه اقدام بودم هر روز قرص کلسیم ولبنیات زیاد خوردم بچم پسر شد چون همون جنس را میخاستم برای دومی رژیم سرسخت گرفتم چندماه لبنیات را حذف کردم...... دختر شد به این مزخرفات گوش نده دلتو بسپار به خدا بگو هرچي خیر وصلاح