2777
2789

بچه ها جون این رسپی ک میذارم براتون حاصل ترکیب چن تا دستوره و تمام قلقاشو بدست اوردم حتی از بازاری هام بهتره پس تو عااالی و خوش طعم و بافت بودن دستور شک نکنید تمامی موادشم ساده و دردسترسه امیدوارم درست کنین و لذت ببرین عکس شیرینی های خوشگلتونو بفرستین تو همین تاپیک و من کیییف کنم😍

شماهم لطف کنین برای سلامتی داداش عزیزم ک عازم خدمت سربازیه دعا کنین خدا پشت و پناه همه سربازا و برادرا باشه🥺🤲😘الهی ک عزیزانتونو خدای مهربون براتون حفظ کنه♥️

https://www.ninisite.com/discussion/topic/12917051/نی-نی-سایت-خدافظ-واسه-همیشهههه?postId=326152096

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷
سایت درست شد😁

اره بلاخره🤭😁

قشنگا من بعد چن سال وقفه افتادن دوباره شروع ب کار کردم اگه ساکن تهران یا کرجید میتونید برای میهمانی ها تون دسر و‌کیک و فینگرفود سفارش بدین و سفارشتونو با کیفیت تمام و طرح و ایده دلخواهتون تحویل بگیرین😁💜🌷

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بچه ها اعلام حضور کنین عکسارو براخودم نذارم